Er du en leder med kommersiell teft og gjennomføringsevne?


Markedsdirektør

REMA 1000 er en av Norges største dagligvareaktører og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt utvalg av dagligvarer til laveste pris, av høy kvalitet, produsert og solgt på en ansvarlig måte. Ved å ha hyggelige og dyktige mennesker med riktige holdninger og fokus på å jobbe med de rette tingene, har REMA 1000 lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for sine franchisetakere og for bedriften – men også for kundene.
Ønsker du å lese mer om vårt arbeid med miljø og samfunnsansvar;

https://www.rema.no/ansvar-i-rema-1000/

Som markedsdirektør i REMA 1000 vil du jobbe med en av Norges sterkeste merkevarer, og være ansvarlig for å drive et fremoverlent markedsarbeid som bidrar til å befeste og forsterke vår posisjon som Norges ledende lavpriskjede.
Dette er jobben for deg som trigges av muligheten til å videreutvikle og styrke vårt markedsarbeid ytterligere, og som trives med å balansere strategisk ledelse med praktisk gjennomføring. Vi ser etter deg som er framtidsrettet og nytenkende, og ser mulighetsrommet for videre vekst. Til rollen ligger det også gode utviklingsmuligheter i et spennende selskap i stadig utvikling.
Stillingen rapporterer til direktør for salg og marked.

Hva får du jobbe med?
Ditt hovedansvar vil være å befeste REMA 1000 sin sterke merkevare og posisjon som originalen innen lavpris i Norge. Du skal sørge for effektiv markedsføring hvor det skapes mye for lite på tvers av kanaler. Du vil lede en avdeling med ca. 10 faglig dyktige ledere og medarbeidere som jobber i bredden av markedsføring, digitalisering, mediekjøp og utnyttelse av nye kanaler. Som leder skal du sørge for effektiv organisering, god informasjonsflyt og utøve ditt lederskap på en måte som motiverer til engasjement, gjennomføring og utvikling; både internt i egen avdeling og mot andre viktige interne og eksterne samarbeidspartnere.

Øvrige oppgaver vil være:

  • Utarbeide strategier og planer for markedsføring, samt bidra inn mot våre strategiske EMV
  • Utvikle markedsarbeidet gjennom prosessforbedring, kompetanseutvikling, verktøyvalg og effektiv organisering
  • Sikre enhetlig og koordinert markedsføring både internt og eksternt
  • Utvikle REMA 1000 sitt digitale mulighetsrom, herunder CRM, digitalisering og kanalbruk
  • Styrke organisasjonens evne til strukturert markedsbasert arbeid basert på kvantitative og kvalitative analyser og systematisk metodikk
  • Ansvarlig for gjennomføring av kampanjer og andre løpende markedsaktiviteter
  • Bidra aktivt i den digitale transformasjonen i selskapet, i vårt arbeid med å identifisere nye mulige inntektskilder gjennom bruk av egen data og egne kanaler
  • Bidra til enhetlig og samordnet uttak av markedsarbeidet både internt og eksternt 

Hvem er du?
For å lykkes og trives i jobben er det viktig at du har sterk kommersiell teft, gjennomføringskraft og motiveres av vår vinnerkultur. Du trives med et høyt tempo og har god kapasitet til å håndtere parallelle oppgaver og prosesser. Du har gode analytiske evner og ser viktigheten av en innsiktsbasert tilnærming til markedsarbeidet. Du er en tydelig leder som skaper trygghet i ditt team. I tillegg evner du å kommunisere godt på alle nivåer i organisasjonen og bygge gode relasjoner på tvers, både internt og eksternt.

Det er også en fordel om du:

  • Har erfaring fra tilsvarende rolle og som leder med personalansvar
  • Har hatt ansvar for kundereisen, herunder markedsstrategi og kampanjer, salgsaktiviteter og veiledningstjenester, gjerne fra beslektede bransjer eller andre B2C-orienterte selskaper
  • Har solid kunnskap og erfaring fra å jobbe med det digitale som utgangspunkt
  • Har god kjennskap og erfaring fra retail og fortrinnsvis franchisevirksomhet

Hvorfor velge oss?
I REMA 1000 er mulighetene mange for mennesker som tør å gi av seg selv, er positive og selvstendige.
Vi setter menneskene høyt og tar godt vare på våre ansatte. Vi har over flere år scoret høyt på Great Place to Work. Gjennom REMA-skolen har vi satt kompetanse- og lederutvikling i system. Vi har gode personal- og forsikringsordninger og kan friste med deilig lunsj, kaffebar og treningsrom m.m.
Vi mener at mangfold gjør oss rikere, og oppmuntrer deg til å søke, uavhengig av hvem du er. Vil du jobbe i en spennende og hektisk bransje hvor du har stor mulighet til å påvirke din egen arbeidsdag, ser vi frem til å høre fra deg!

Søknadsfrist: 9. september 2024

Arbeidsplass: Ensjø

Kontaktpersoner:

Lasse Virik
Partner
lasse@bonesvirik.no
+47 908 95 437
in

Christine Finset
Partner
christine@bonesvirik.no
+47 920 10 731
in

034 BØVI REMA 1000 – Markedsdirektør – Whydentify