Datadrevet rekruttering gir resultater

Moskenes kommune leter etter en kommunedirektør og Rune Frøyslie, managing partner i rekrutteringsselskapet De4 Search & Consulting, kom nok en gang til oss i Frantz. Før selve stillingsannonsen var publisert laget vi en “kommer snart”-kampanje som ble målrettet mot Frantz sine innsamlede data på potensielle toppledere i offentlig sektor.

Allerede før selve stillingsannonsen var ute så hadde vi fått flere spennende kontakter som et direkte resultat av den datadrevne rekrutteringsprosessen til Frantz, sier Rune Frøyslie.

Norges råeste mediekjøpsplattform for rekruttering

Frantz er Norges råeste mediekjøpsplattform for deg som skal rekruttere. Vi har utviklet en HR-teknologi som sikrer at du når ut til relevante kandidater for stillingen din i større grad enn ved bruk av tradisjonell utlysning.

En mediekjøpsplattform er en tjeneste hvor du kan kjøpe annonser i flere ulike medier og kanaler på ett sted. Dette gjør profilering av stillinger enklere for deg som skal rekruttere. Vi setter opp forslag til medieplan for deg basert på stilling og bransje. Alt du trenger er å ha en stillingstekst, så hjelper vi deg med resten. 

Er du klar for å gjøre rekrutteringen din datadrevet?

Fyll ut skjemaet under så avtaler vi tidspunkt for en gjennomgang. 

Adresse og annen info

Moloveien 8, 8003, Bodø
T: 75 50 49 00
E: Post@frantz.no

Datadrevet rekruttering gir resultater