Teknisk sjef Andøy kommune

Vil du ha en sentral rolle i utviklingen av en av landets mest banebrytende kommuner? Vi er på jakt etter en engasjert leder som vil utvikle vår tekniske enhet.

Vi søker deg som vil bidra til å gjøre Andøy til et attraktivt sted å bo, og til en god samarbeidspartner for næringslivet. Er du flink til å kommunisere, opptatt av utvikling og har erfaring som leder, kan dette være jobben for deg!

2. gangs utlysning – saksnr 21/267

Om jobben
Som teknisk sjef vil du være en del av den øverste ledelsen i kommunen. Du vil ha selvstendig ansvar for økonomi, personal og resultater, og vil rapportere til rådmannen.

Du vil ha overordnet ansvar for drift og utvikling av kommunens tjenester.

Du vil holde i investeringer innenfor enhetens ansvarsområder. Det omfatter blant annet eiendomsforvaltning, byggesaker, oppmåling, brann, vei, vann og avløp.

Du vil også ha ansvar for planarbeid, som inkluderer kommuneplan, regulerings- og arealplanlegging.

Om kommunen

Andøy ligger ytterst i havgapet i Vesterålen. Kommunen er i en rivende utvikling med flere innovative prosjekter som realiseres i nærmeste framtid. Blant annet skal Europas første satellittoppskytingsbase, landets mest innovative lakseopprettanlegg på land og opplevelsessenteret «The Whale» etableres her. Fra før har vi et variert og aktivt næringsliv innenfor romteknologi, reiseliv, fiskeri og landbruk.

Kvalifikasjoner

 • Ledererfaring fra offentlig og/eller privat virksomhet
 • Relevant høyere utdanning
 • Erfaring fra utviklings-/endringsarbeid
 • Gode kommunikasjonsevner

Personlige egenskaper

Du bør like utfordringer, være løsningsorientert og tydelig som leder. Det er også nødvendig at du har fokus på innbyggerne våre og forståelse for samspillet mellom politikk og administrasjon.

Vi tilbyr

 • En spennende jobb i spektakulære omgivelser
 • Varierte og spennende arbeidsoppgaver i en hektisk hverdag
 • Muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Lønn og oppstart etter avtale
 • Godt arbeidsmiljø og god pensjonsordning

Ansettelse skjer i henhold til gjeldende lover, reglement og tariffavtale, herunder medlemskap i pensjonsordning.

Kontakt
For nærmere opplysninger om stillingen:

 • Rådmann Kirsten Lehne Pedersen, tlf. 76 11 50 51 / 480 00 706
 • Enhetsleder Arne Chr Blix, tlf 76 11 50 40 / 414 35 439

Slik søker du:

Når du sender inn søknaden din laster du opp vitnemål og attester som vedlegg

Benytt vårt digitale søknadssenter web-søknad Saksnr: 21/267

Du må søke på hver enkelt stilling med saksnummer som du ønsker å bli vurdet til.

Kontakt vårt publikumssenter for informasjon og veiledning. Tlf: 76115000

Andøy kommune er opptatt av mangfold og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss, uansett alder, kjønn, funksjonsevne, etnisk bakgrunn eller hull i CV.

Det gjøres oppmerksom på at navnet på en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om at navnet blir unntatt offentlighet. Ønsker du unntatt offentlighet må det begrunnes, jf. offentleglova § 25, andre ledd.

Du som søker må oppgi minst to referanser med navn, tittel og kontaktinformasjon.

For deg som skal arbeide med barn og unge og deg som skal yte tjeneste etter helse- og omsorgstjenesteloven kreves det at politiattest godkjennes av leder før du begynner i jobben.

Søkere som mener de har fortrinnsrett til utvidelse/fast stilling må anmerke dette i søknaden.
Søknadsfrist: 23. april 2021

Andøy kommune

Andværingene har øvd på å ønske velkommen i generasjoner. Hvalfangst på 1600-tallet brakte nederlendere til Andenes. Pomorhandel ga oss gjester fra øst. I moderne tid ga etableringen av Andøya flystasjon og Andøya Rakettskytefelt oss gjester fra hele verden.

Vi ønsker velkommen til stille, lyse sommerkvelder med sand mellom tærne, og til ekstremvær når vinterstormene herjer. Andøy er rock´n roll. Ikke rart at landets eldste rockefestival årlig samler ungdom fra hele landsdelen her.

Andøy ønsker deg velkommen. Vi er 5.000 innbyggere her. Det betyr at alle som ønsker seg hit, for kortere eller lengre tid, vil bli lagt merke til og satt pris på.

Vi har øvd lenge på å ønske nettopp deg velkommen! 

Andøy kommune – Teknisk sjef