100% fast stilling som leder for Plan og utvikling

Om oss i Brønnøy

Brønnøy kommune er en av flere kommuner i Nordland med vekst. Vi ligger midt i leia – midt i landet – med ca. 7.900 innbyggere. Kystbyen Brønnøysund er regionsenter for de 5 kommunene på Sør-Helgeland. Regionen tilbyr unike naturopplevelser fra sjø (12 000 øyer og skjær) til fjell og innland med gode muligheter for friluftsliv.

Vi har gode bo- og oppvekstforhold med god barnehagedekning, desentralisert grunnskole, v.g. skole og rikt kulturliv. Gode kommunikasjoner med fly, ferjefri forbindelse til E-6 og jernbane og daglig hurtigruteanløp.

Om stillingen

Brønnøy kommune har ledig stilling som avdelingsleder for Plan og Utvikling. En unik mulighet til å være med og å stake ut kursen for Brønnøysamfunnet!

Avdeling har 12 stillingshjemler med bred fagsammensetning, blant annet kommuneplan, arealplan og byggesak mm. Avdelingen deltar også ved gjennomføring av bygge- og anleggsprosjekt. Organisasjonen er under endring og det kan bli endringer i organisasjonsstruktur.

Avdelingslederen har i tillegg til det faglige ansvaret, personalansvar for avdelingen, og deltar i utredningsoppgaver og prosjektarbeid både internt i avdelingen og ellers i organisasjonen.

Søla fotofilm

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

Kvalifikasjoner

 • Relevant høyere utdanning fra høgskole eller universitet, primært på masternivå og gjerne innenfor områdene arealplan eller samfunnskunnskap.  Ingeniør-/arkitekt-/landskapsarkitektkompetanse med erfaring fra planarbeid kan også være relevant.
 • Erfaring fra offentlig forvaltning vil bli vektlagt
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

 

Personlige egenskaper

 • Stort engasjement for lokal samfunnsutvikling
 • Gode digitale ferdigheter
 • God struktur og gjennomføringskraft
 • Lagspiller med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Bekvem med bruk av prosessmetodikk i oppgaveløsninger
 • Evne til balansert samhandling og samarbeid, både eksternt og internt
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr

 • En spennende stilling i regionsenterkommunen Brønnøy
 • Et godt arbeidsmiljø med fokus på faglig vekst og utvikling
 • Dyktige medarbeidere som ser fram til å få deg med på laget
 • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår
 • Tariffestede pensjons- og forsikringsordninger innenfor en IA-bedrift

Spørsmål om stillingen

Leder for plan og utvikling, Gunvald Eilertsen, tlf.: 75 01 25 02

Generell info

Språkkunnskaper

Det stilles krav til norskkunnskaper, skriftlig og muntlig, ved ansettelse. Dersom det kan trekkes i tvil om søkere har de nødvendige norskkunnskaper, skal vedkommende kunne dokumentere sin kunnskap ved språkprøvebevis minimum bestått nivå B2. 

Ansettelse

Tilsettingen skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer og avtaleverk, herunder medlemskap i pensjonsordning. Lønn etter avtale i forhold til utdanning og praksis.

Intervju

Søkere må være forberedt på å stille til intervju. Ta med originale dokumenter, attester og identifikasjon ved intervju/frammøte.

Offentlighet

Opplysninger om søker kan bli gjort offentlige selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista, jamfør Offentlighetslovens § 25.

Søknad sendes

Alle som søker, må levere fullstendig søknad og registrere all utdanning og arbeidserfaring i søknadsskjema. Søknad sendes elektronisk via link på denne siden (Søk stillingen)

Attester og vitnemål legges ved den elektroniske søknaden. Arbeidsansiennitet er grunnlag for lønnsfastsettelsen i et evt. jobbtilbud.
Ved innsending av elektronisk søknad vil du få en bekreftelse på at søknaden din er mottatt på din e-postadresse. Om du ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid er søknaden ikke mottatt.

Søknadsfrist

16. august 2021

Arbeidsgiver

Kommune

Brønnøy

Omfang

Heltid

Varighet

Fast

Arbeidssted

Rådhuset

Leder for Plan og utvikling – Brønnøy kommune – Jobbnorge – ID 209792