Er du klar for å sette standarden for morgendagens akustikk?

I Standard Norge kan du sette spor etter deg:

 • Jobber du med standarder, setter du varige spor, spor andre kan følge og ha nytte av.
 • Utviklingen og bruken av standarder bidrar til å spare tid, penger og gir trygghet og forutsigbarhet i en verden som stadig er i endring. 
 • Standarder bidrar til bedret økonomi i både samfunns- og næringsliv.
 • Hos oss vil din erfaring og kompetanse hjelpe andre med å lykkes. 

Når du jobber med standardisering, kommer du i kontakt med ulike ekspert- og fagmiljøer. Du opplever hvordan forskningsresultater kommer til praktisk nytte gjennom nye løsninger og du blir oppdatert om teknologiske nyvinninger.

Konsernet Standard Norge er totalleverandør innenfor standardisering og dekker alt fra utvikling til salg av standarder og tilleggsprodukter. Konsernet består av standardiseringsorganisasjonen Standard Norge, salgsselskapet Standard Online AS og IT-selskapet Standards Digital AS. Til sammen er vi om lag 140 medarbeidere.

Gjennom standardisering samarbeider vi nært med næringslivet og offentlig sektor for å spre kunnskap, sikre trygghet og lønnsomhet og bidra til nyskapende og bærekraftige løsninger.

Standard Norge er en kunnskapsorganisasjon, og vi har både spesialister og generalister blant medarbeiderne våre. I tiden som kommer, skal vi ansette flere nye medarbeidere.

Prosjektleder byggeteknikk

Nå søker vi en prosjektleder innen byggeteknikk med spesiell interesse for akustikk, støy og vibrasjoner. Teamet består i dag av 12 dyktige og engasjerte fagpersoner/prosjektledere. Standardiseringen på akustikk og støy omfatter blant annet akustisk terminologi, målinger av lyd og støy i bygninger, lydklassifisering av bygninger, målinger i ytre miljø og på arbeidsplasser, og undervannsakustikk.

Standardiseringsarbeidet foregår både på nasjonalt og internasjonalt nivå. 

Som prosjektleder i Standard Norge får du ansvar for å drive standardiseringsprosjekter framover og sikre leveranser som har stor verdi for samfunnsutviklingen. Du er i dialog med de dyktigste fagfolkene fra næringslivet, offentlig sektor og akademia. Deres innspill er viktige når standarder revideres og forslag til nye utarbeides. Din oppgave blir å sikre at alle interessenter blir ivaretatt på en god måte før standardene publiseres og tas i bruk.

Kvalifikasjoner:

 • Bachelor eller mastergrad innen relevante ingeniørfag
 • Minimum tre års arbeidserfaring
 • Kjennskap til standardiseringsarbeid er en fordel
 • Erfaring fra prosjektledelse er ønskelig
 • Gode framstillingsevner på norsk og engelsk muntlig og skriftlig

  Vi kan tilby:

 • Spennende stilling med kontinuerlig læring
 • Muligheten for å påvirke samfunnsutviklingen gjennom utviklingen av standarder
 • Et kompetent og tverrfaglig fagmiljø som stadig utvikles
 • God balanse mellom arbeid og fritid
 • Svært gode forsikrings- og pensjonsordninger
 • Hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø

GreatPeople bistår Standard Norge i denne rekrutteringsprosessen. Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med Kjetil Martinsen (km@greatpeople.no, +47 416 14 457) eller Christian Høie Lie (chl@greatpeople.no, +47 984 84 870).

Søknadsfrist: 3. januar 2024

Om arbeidsgiveren:
Konsernet Standard Norge, bestående av standardiseringsorganisasjonen Standard Norge, salgsselskapet Standard Online AS og IT- selskapet Standards Digital AS, utvikler, vedlikeholder og selger standarder i Norge. I vårt utviklingsarbeid samarbeider vi tett med de internasjonale standardiseringsorganisasjonene, næringsliv og offentlig sektor. Standarder finnes for alt fra bankkort og dører til datasikkerhet og ledelse. 

Vi er i dag ca. 140 medarbeidere og holder til i trivelige lokaler på Lilleaker/Lysaker med kort avstand til kollektiv transport.

Christian Høie Lie
Manager for Research og Analyse
chl@greatpeople.no
+47 984 84 870

Kjetil Martinsen
Recruting Partner
km@greatpeople.no
+47 416 14 457

Dersom disse stillingene ikke passer for deg og du er interessert i andre stillinger, kontakt oss HER

Vi gjør rekruttering enklere. Vi hjelper ledere realisere strategier ved å gjøre rekruttering enklere.

Bedre rekruttering gjennom GreatPeople
GreatPeople er eksperter på rekruttering av de fremste spesialister og ledere. GreatPeople kombinerer ekspertise med innovative løsninger og ny teknologi for å komme i dialog med de aller beste raskere. Vi skreddersyr løsninger for etablerte konsern, startups og selskaper i sterk vekst, enten du søker den ene eksperten på teamet eller ønsker å ansette et helt team.

Standard Norge – Prosjektleder byggeteknik – [#]