TROMSØ

Rørsveiser og industrirørlegger

Utgjør en forskjell for Nord-Norge - ett rør av gangen

Maritim Sveiseservice AS utfører sveising, platearbeid, maskinering, hydraulikk og rørlegging for offshore, fartøyer, havbruk, industri, bygg og anlegg.

Selskapet er sertifisert ihht. 9001:2015, 14001:2015, 1090-1/2/3 og 3834-2.

Vi ble stiftet i 1981, og har gradvis bygd oss opp til å bli en bedrift med rundt 30 ansatte, som omsetter for ca 45 mill. kr i året.

Vi holder til i moderne og tidsriktige verkstedlokaler i Breivika i Tromsø, hvor lokalitetene tilfredsstiller de krav som gjelder for konstruksjoner bl.a. til olje- og gassindustrien, skip, havbruk, bygg og anlegg, mm.

«Det som gjør at jeg trives så godt er miksen av en trygg arbeidsplass og det gode arbeidsmiljøet vi har. I tillegg er det varierte arbeidsoppgaver»

Gjennom drøyt 40 år har Maritim Sveiseservice AS utviklet seg til en industriell hjørnesteinsbedrift i Nord-Norge. Fra vår base i Tromsø jobber vi med alt fra sveising til rør og hydraulikk, maskinering og mekanikk samt prosjektledelse.

Med moderne flytekai, båthall, verksted og utstyr føler vi oss godt skodd for å kunne ta på oss de fleste oppdrag i tiden framover.

Da vi ser en stadig økende pågang av spennende prosjekter, søker vi nå etter flere rørsveisere og industrirørleggere til vårt team.

Arbeidsdagene og -oppgavene vil kunne variere, og det er viktig for oss at du er fleksibel i forhold til dette. Men i grove trekk kan vi si at de vil bestå av reparasjon og fornying av rør eller hydraulikkanlegg. Det vil også være tilfeller der fartøy behøver hjelp utenfor normal arbeidstid.

Enkelte dager vil du utføre nødreparasjoner om bord i fartøy som ligger til kai, men ofte tar du med deg den defekte delen inn til verkstedet for reparasjon her. I noen tilfeller kan det hende vi må produsere ett nytt rør basert på originalrøret, som vi monterer ute ombord på fartøyet igjen.

«At jeg har vært her i 22 år skyldes mye variert arbeid i tillegg til alle de trivelige folkene vi har her»

Hos oss i Maritim Sveiseservice er det like viktig at du fungerer sosialt som at du får jobben gjort. Du trenger ikke nødvendigvis være den mest utadvendte typen som synger høyest og danser på bordet, men vi forventer at du opptrer høflig og med respekt overfor dine kollegaer så vel som kunder.

Bedriftens bidrag til det gode arbeidsmiljøet er blant annet årlige sosiale arrangementer for alle ansatte, hver tirsdag arrangerer vi fotballspilling i «Bobla» og alle ansatte, som ikke er på reiseoppdrag, er til stede i kantina vår for morgenmøter. I tillegg er vi veldig åpne for ønsker og forslag til andre aktiviteter.

«Jeg liker først og fremst folkene og arbeidsmiljøet her. Vi har et verksted som er fullt utstyrt, slik at vi ikke mangler noe for å gjøre jobben. I tillegg er de i administrasjonen og ledelsen veldig hyggelige»

Som godkjent lærebedrift er vi stolte over å til enhver tid ha 6 lærlinger hos oss. Selv om lærlingene har dedikerte personer som følger seg gjennom læretiden, er det viktig for oss at alle ansatte bidrar til at disse skal bli gode innen faget. Ved siden av selvfølgeligheter som å dele kunnskap betyr det også at man står fram som et godt eksempel når det gjelder for eksempel HMS, som er svært viktig for oss.

Vi ønsker å gjøre det vi kan for å skape et bærekraftig samfunn for våre etterkommere. Vi har derfor hele tiden fokus på hvordan vi kan forbedre våre egne prosesser rundt dette for å ta del i det grønne skiftet. Eller som vår daglige leder Roar så fint sier det; «Man kan velge om man vil gå med hodet eller ræva først inn i det grønne skiftet – vi ønsker å gå med hodet først».

Du kan derfor være trygg på at du kommer inn i en bedrift som ønsker å utgjøre en forskjell for miljøet!

Vi er åpne for hvilken bakgrunn du har og hva du har gjort tidligere, men vi har et par krav til erfaring.

Det som er absolutte krav, er følgende:

  • Fagbrev som industrirørlegger (gjerne med sveisekompetanse)
  • Førerkort kl. B

Ved siden av det vi allerede har skrevet kan vi tilby deg følgende:

  • Lønn etter tariff
  • Gode pensjonsordninger inkludert AFP
  • En solid bedrift der sikkerhet for våre ansatte er det absolutt viktigste.
  • Om du blir tilflytter til Tromsø er vi behjelpelig med å finne boplass

Dersom du etter å ha lest denne stillingen kjenner på en interesse for å jobbe sammen med oss håper vi at du søker.

Ved spørsmål eller ønske om mer informasjon kan du kontakte Torgrim Sollid hos Moloen People på tlf. 909 85 802 eller e-post torgrim@moloenpeople.no. Han bistår oss i denne prosessen

Kontakt
Torgrim Sollid
Senior Partner
torgrim@moloenpeople.no
+47 909 85 802

Rørsveiser og industrirørlegger – Maritim Sveiseservice AS – Moloen People