Vi trenger dyktige lærlinger med på laget

Lærlinger - oppstart høsten 2021

Om stillingen:

Vi søker lærlinger innenfor fagene: Helsefagarbeider og Barne – og ungdomsarbeider med oppstart høsten 2021.

Kommunen utfører og tilbyr en lang rekke tjenester som er viktige både for små og store innbyggere. Det er viktig for Sortland kommune å ha lærlinger for å sikre oss at vi i fremtiden kan ha dyktige fagarbeidere som kan yte gode tjenester for kommunens innbyggere mv.

Alle elever som ønsker lærlingeplass må også søke til Nordland fylkeskommune ved inntakskontoret www.vigo.no (frist 01.03.21). I tillegg må søknad om lærlingeplass sendes elektronisk til Sortland kommune.

 

Vi søker deg:

som er genuint opptatt av faget ditt, og liker å jobbe med mennesker. Du har lyst til å lære mer, er en som tar ansvar og du er god til å samarbeide med andre.

 

  • Bestått VG1 og VG2 innenfor ditt fag

  • Har gode holdninger i arbeid med mennesker

  • Er kreativ, fleksibel og løsningsorientert

  • Er strukturert, og evner å jobbe systematisk

 

Aktuelle kandidater blir innkalt til intervju.

 

Krav til språkkunnskaper:

God norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne.


Vi tilbyr:

Som lærling hos oss blir du med i det daglige arbeidet, og får et bredt innblikk i arbeidsrutiner, verktøy og praktisk organisering av arbeidet innenfor fagområdet. Du får en instruktør/fagansvarlig som vil legge til rette for at du skal få lærerike arbeidsdager i et godt arbeidsmiljø.

Lønn i h.h.t. til gjeldende avtaleverk

 

Tilsettingsvilkår:

Arbeidstakere tilsettes i Sortland kommune etter gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Prøvetiden er 6 måneder i faste stillinger.
For alle som yter tjeneste etter opplæringsloven, barnehageloven og helse- og omsorgstjenesteloven må det leveres politiattest ikke eldre enn 3 måneder.

 

Generelt:

Med utgangspunkt i politisk vedtatt “Handlingsplan for likestilling og mot diskriminering”, oppfordrer Sortland kommune
alle kvalifiserte kandidater til å søke stilling i kommunen, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal eller
etnisk bakgrunn. Sortland kommune vil ved eventuell ansettelse av søkere med redusert funksjonsevne bidra til å legge forholdene til rette.

Det gjøres oppmerksom på at navnet på en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om at navnet blir unntatt offentlighet. Ønsker du 
unntatt offentlighet må det begrunnes, jf. offentleglova § 25, andre ledd. Begrunnelse sendes til hr@sortland.kommune.no. Du varsles dersom ønsket ikke kan tas til følge.

 

Søknad sendes:

Sortland kommune benytter elektronisk søknadsprosess. Vi ber om at søknadstekst fylles ut.
Ved behov for hjelp med registrering og utfylling av søknad, ta kontakt med vår HR-avdeling på tlf. 76 10 90 00 eller e-post: hr@sortland.kommune.no

Vi ber om at attester og vitnemål lastes opp i søknadsprosessen. 

Velkommen som søker!


Vi ønsker ikke å bli kontaktet av annonseselgere.

Søknadsfrist

01.03.2021

Heltid/deltid

Heltid

Stilling

Lærling

Stillingstype

Praksis

Kontaktinfo

Sortland kommune

Midt i Vesterålen finner du Sortland, en by med et optimistisk næringsliv og en befolkning i vekst. Som handelssentrum for hele regionen, kan du nyte godt av servicetilbud og fasiliteter som kan måle seg med utvalget i større byer.
Med det spenstige utvalget av kultur-, idretts og fritidsaktiviteter, vil du garantert finne noe som passer deg, liten og stor.
Full barnehagedekning og et godt tilbud i videregående skole gjør livet enklere.
Byen er omkranset av den vakre og ville vesterålsnaturen, en oase for alle typer friluftsliv, fra nærhet til marka til spektakulære opplevelser til fjells og i havgapet.
Sortland kommune har ca.1000 ansatte og er Vesterålens største arbeidsplass.
Vil du vite mer om Sortland, se vår hjemmeside www.sortland.kommune.no eller ta kontakt med oss.

Lærlinger – Sortland kommune