Ledig fastlegehjemmel

Det er ledig fastlegehjemler ved nye Vefsn legesenter i Mosjøen.

 

Det er ledig fastlegehjemler ved nye Vefsn legesenter i Mosjøen.

Legekontoret ligger i et nytt kommunalt legesenter med 4 fastleger som leier lokaler, utstyr og hjelpepersonell av Vefsn kommune. Lokalene er moderne og godt tilrettelagt.
Fastlegehjemlene har godt opparbeidet og stabile pasientlister på ca 800 pasienter. 12 delt legevakt og inntil 20% kommunal tilpliktning.

Krav til stillingen

 • Norsk autorisasjon som lege
 • Gjennomført LIS1, jfr krav i spesialistforskriftens paragraf 18
 • Politiattest framlagt før tiltredelse

Ønskede kvalifikasjoner

 • Norsk spesialistgodkjenning i allmennmedisin eller ønske om å gjennomføre spesialistutdanning
 • Innehar gode norskkunnskaper, og kjennskap til norsk lov og regelverk
 • God kjennskap til det norske helsevesen
 • Engasjement og interesse for allmennmedisin, fagutvikling og kvalitetsarbeid
 • Det legges særlig vekt på personlige egenskaper

Vi tilbyr

 • Variert arbeidshverdag og godt arbeidsmiljø i en stabil legetjeneste
 • Kommunen er behjelpelig med å skaffe bolig og barnehageplass
 • Fleksibilitet ved deltakelse i utdanningsaktiviteter/spesialistforløp i allmennmedisin

For stillinger i Vefsn kommune

Vefsn kommune benytter elektronisk søknad, og vi ønsker at søkere på våre stillinger bruker dette via våre internettsider: www.vefsn.kommune.no. Bekreftede kopier av vitnemål og attester vedlegges elektronisk eventuelt bringes med til intervju. Ansettelse i kommunen skjer på de vilkår som til enhver tid går frem av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Kvalifiserte arbeidstakere med fortrinnsrett etter hovedtariffavtalens og arbeidsmiljølovens bestemmelser vil kunne gå foran eksterne søkere. Kvalifiserte søkere uansett alder, funksjonsnedsettelse eller  kulturell bakgrunn oppfordres til å søke våre ledige stillinger. Søkerlister blir offentliggjort. Ved tilsetting i enkelte stillinger må det legges fram tilfredsstillende helse- og politiattest (gjelder hovedsakelig stillinger innen helse og oppvekst).

 

Søknadsfrist:

31.08.2022

Adresse:

Skjervgata 34 0000 Mosjøen

Vi ønsker oss flere gode kolleger!

Previous
Next

Vefsn kommune

Vefsn kommune har 13 300 innbyggere hvorav ca 10.000 bor i Mosjøen. Byen er et trivelig service- og industrisenter på Helgeland med gode kommunikasjoner gjennom flyplass, jernbane og E6. Stedet og kommunen har et variert arbeidsmarked og et bredt utdanningstilbud innenfor videregående skoler. Kommunen har for øvrig et omfattende og spennende kulturtilbud, og byr ellers på ulike fritids- og rekreasjonsmuligheter i storslagen og variert natur. Vefsn kommune søker hele tiden å drive utviklings- og forbedringsarbeid. Den samlede virksomheten har ca 1000 årsverk og er organisert med 20 selvstendige driftsenheter. Kommunen er veldrevet med vekt på positiv samhandling mellom politisk og administrativt nivå.

Vår visjon er: Et steg foran som administrativt betyr å være modig i utvikling med verdisettene: Humør, Ansvarlighet, Nysgjerrighet og Engasjement

Vefsn kommune – Fastlegestillinger – puls 2