Produksjonsmedarbeider

– for utvikling og vedlikehold av not

Vi søker ny kollega som produksjonsmedarbeider/notbøter. Viktige oppgaver vil være å delta i planlegging og produksjon av nøter, både ved utvikling av nye og vedlikehold av dagens bruk.  Du vil samarbeide tett med øvrige kolleger, og blir også kjent med våre kunder som henter og leverer sitt bruk hos oss.

Vi ønsker en ny kollega som trives med fysisk arbeid med varierende og spennende oppgaver. Du vil få god opplæring i bøterifaget, og vil arbeide selvstendig – samtidig som du er en del av et team. Forkunnskaper innenfor bøteri er ikke et krav, men interesse for produksjon eller fiskeri kan være en fordel.

Viktige personlige egenskaper er god samarbeidsevne, at du er stabil og pålitelig, og at du har godt humør.
Du bør beherske norsk muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr en stilling med selvstendige og varierende oppgaver, i en bedrift med godt og uhøytidelig arbeidsmiljø – i et solid konsern. Lønn etter avtale.

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med daglig leder Roy Hugo Grønås tlf. 41 02 78 50 eller Line Perly Antonsen tlf. 90 28 49 99. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknad med CV sendes innen 17. januar 2021.

Meløynot AS er et moderne notbøteri lokalisert på Halsa i Meløy kommune lengst nord på Helgeland. Halsa ligger vakkert til nært Svartisen og langs kystriksveien, og tilbyr moderne barnehage, god skole og ellers lokale servicetilbud.

Selskapet er eid av Egersund Group, og er en del av et nasjonalt konsern innen fiskeri og service for marin sektor. Meløynot er en tradisjonsrik bedrift med mer enn 50 års historie, og i dag utfører vi nødreparasjoner, vedlikehold og lagring av redskaper for større fiskefartøy. Vi produserer også nye høykvalitets nøter. Vi omsetter for ca. kr. 20 mill. i året, og har 8 dyktige medarbeidere med bred erfaring og kompetanse fra bransjen. Vårt mål er å gi våre kunder velegnet og effektivt utstyr for fiske, og vi skal kjennetegnes av god kvalitet, service og fleksibilitet.

Meløynot er i positiv utvikling. Vi fornyer og utvider vårt anlegg, og har voksende oppdragsmengde. Vi søker derfor ny kollega som produksjonsmedarbeider/notbøter hos oss på Halsa.

Meløy Notbøteri – Produksjonsmedarbeider