Antec Biogas AS

Vil du være med på cutting-edge teknologi med det grønne skiftet?

Hvis ja, ønsker Ellen, Jonas og Bård å komme i kontakt med deg. Helt uforpliktende og konfidensielt. 
Meld din interesse.

Antec Biogas er en ledende aktør innen teknologi for biogassproduksjon, og vi brenner for grønne løsninger. I 2016 vant vi ‘Bioenergy Innovation Award’ – en pris som årlig deles ut av SINTEF, Forskningsrådet, NMBU og Innovasjon Norge for Beste Grønne Teknologi Oppfinnelse – som en løsning for fremtiden.

Vi satser globalt med vår prisvinnende teknologi der avfall effektivt omgjøres til grønn energi – og vi trenger flere folk på laget. Er du nysgjerrig på en ny rolle i et selskap med muligheter for å bygge karriere både nasjonalt og internasjonalt? Da bør du lese videre!  

Utviklingsingeniør

Det er mange teknologiske muligheter som venter på å bli funnet – og vi jobber kontinuerlig med nye løsninger og nyvinninger. Som utviklingsingeniør vil du være ansvarlig for teknologisk utvikling av vår teknologi og våre anlegg i samarbeid med en dedikert og profesjonell organisasjon.

Hvordan vil arbeidshverdagen din se ut?

Vi arbeider med det grønne skiftet, og vår teknologi muliggjør bedre energiuttak og lønnsomhet i avfall som vår nye store energikilde. Hos oss vil du få en variert, fleksibel og utfordrende stilling der du vil få arbeide med prosessdesign, layout og utvikling av fabrikkanlegg, både ved vårt hovedkontor, men også aktivt ute hos våre kundeprosjekter i Norge og internasjonalt. Noe reising må derfor påberegnes. Du vil i tillegg være en aktiv bidragsyter i prosjektering-, salg og tilbudsprosesser.

Hva kan vi tilby deg?

  • En fleksibel og variert arbeidshverdag der du vil ha sterk innflytelse på egen rolle.
  • Bli en del av et innovativt, høyteknologisk og internasjonalt miljø med forankring i et norsk selskap.
  • Tett samarbeid med forskere og internasjonale institusjoner.
  • Gode muligheter for å bygge karriere både nasjonalt og internasjonalt.
  • Prosjekter som direkte bidrar til å kutte CO2-utslipp og overgangen til grønn energi.
  • Uformelt arbeidsmiljø med stor takhøyde der vi satser på utvikling av ansatte.
  • Konkurransedyktige betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Hvem er du?

Vi tror du har høyere utdannelse innen prosess, kjemi eller maskin. Videre ser vi gjerne at du har arbeidet med prosessdesign, automasjon, gassteknikk eller rørinstallasjon innenfor gass. Har du i tillegg erfaring fra prosjekter og prosjektledelse er dette en fordel. Utover det er det viktig at du kan kommunisere godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Er du klar for en viktig rolle i et selskap med store utviklingsmuligheter – der gründermentaliteten fortsatt sitter i veggene?  

Hvis ja, ønsker Ellen, Jonas og Bård å komme i kontakt med deg. Helt uforpliktende og konfidensielt.

Ellen Mathisen
Rekrutteringskonsulent
ellen.mathisen@orion.no
+47 962 25 390

Jonas Gundersen
Researcher
jonas.gundersen@orion.no
+47 415 54 994

Bård Berntsen
Rådgiver
bard.berntsen@orion.no
+47 977 57 519

Antec Biogas AS

Vi er en ledende aktør innen prosjektering- og utvikling av biogassanlegg. Virksomheten brenner for bærekraft og grønne løsninger, og med sin unike teknologi satser de mot å bli toneangivende innen utvikling av grønn energi og skal aktivt bidra til løsning på klimautfordringer. Antec Biogas har et tett samarbeid med forskermiljøet på NIBIO og NMBU, og jobber kontinuerlig med test og utvikling for å forbedre og dokumentere teknologien.

Etterspørselen etter selskapets teknologi er svært høy og småskala biogassanlegg fra Antec Biogas produserer biogass tre ganger raskere og utvinner langt mer energi enn andre anlegg. De første kommersielle anleggene er i full drift og viser en lønnsomhet som gjør at selskaper fra hele verden ønsker å utnytte avfall til produksjon av grønn energi.

På den videre satsingen har selskapet fått med seg det internasjonale og grønne investeringsfondet Lightrock, det norske vekstfondet Norselab, samt at venturekapitalmiljøet Project Sandwater. Selskapet med 20 ansatte, holder til på Skullerud i Oslo og har lager/verksted i Moss.

Antec Biogas AS – Utviklingsingeniør – Orion Search