BODØ

Visjonen vår er hårete og den forplikter!

«Vi skal være utviklingen, ikke bare en del av den. For å klare det må vi være best i klassen på innovasjon, virksomhetsutvikling og effektivt omsette nye forretningsområder.»

Vi skal nå ansette:
Salgs- og markedsmedarbeider
Controller/Lønnsomhetsanalytiker
Avdelingsleder supply chain

Løvold – Om oss

Gjennom 86 år har vi i Løvold vært en viktig leverandør og samarbeidspartner til næringslivet, spesielt innen fiskeri og havbruk. Fra kystfiskerne til høyteknologisk havbruk.

Derfor er det viktig for oss at vårt bidrag til forsvarlig havbruk skal sørge for at fremtidens generasjoner også skal kunne leve og høste fra havet.

Vi i Løvold AS er et heleid datterselskap av Løvold Solution AS og leverer komplette systemer for fortøyning av oppdrettsanlegg og flytende installasjoner i havet, fra beregning til ferdig design og produksjon.

Kanskje har du sett våre grønne fortøyningsanker som vi samarbeider med MOMEK om å produsere?

Bærekraft er sentralt i alt vi gjør, og vi søker alltid mer bærekraftige løsninger. Derfor vil du blant annet se at hele det moderne kontorlokalet vårt er bygd opp av materiale som tidligere har vært brukt i andre bygg.

Våre kunder befinner seg langs Norges, Canadas og Chiles kyst, og mye av råvarene vi kjøper henter vi fra utenlandske leverandører.

Vår visjon er like enkel som den er forpliktende: «Vi skal være utviklingen, ikke bare en del av den. For å klare det må vi være best i klassen på innovasjon, virksomhet-utvikling og effektivt omsette nye forretningsområder.»

Våre stillinger

Løvold – Jobb hos oss

«Jeg synes det å jobbe hos Løvold AS er helt supert! Jeg er ganske ny i Løvold og har blitt tatt godt imot av alle sammen. De har vært veldig imøtekommende på alle områder. Det er kultur for at man ikke skal være redd for å spørre dersom man lurer på noe.»

Vi vet at en arbeidsplass er mer enn bare kontoret, kontorpulten og utstyret man får utdelt. For oss er det også gode kolleger, godt arbeidsmiljø og en arbeidsgiver som bryr seg. Både om deg og din personlige utvikling, men også det globale miljøet vi er en del av, og som vi skal etterlate til våre barn og barnebarn.

I den forbindelse er mer bærekraftige løsninger noe vi hele tiden prøver å strekke oss mot. Én ting er kontorlokalene våre som nærmest utelukkende er bygd opp av gjenbruksmaterialer fra bygg som skulle renoveres, men kanskje enda mer gjelder det produktene vi produserer til våre kunder.

I tillegg ønsker vi å drive utviklingen i bransjen og har en innovasjonsstrategi som inkluderer «joint venturing», slik at vi er involvert i flere nyoppstartede selskaper som relaterer seg til oss. Eksempler på dette er Momek Løvold AS og SeePlastic AS.

Hos oss i Løvold ønsker vi at ansatte skal føle seg både sett og hørt. Vi ønsker at de skal utvikle seg i takt med, og kanskje aller helst, sette premissene for næringene vi jobber mot.

«Det kollegiale er veldig bra. Det er en god gjeng med både ungt pågangsmot og rutine. Blir flere og flere unge her, noe som skaper en veldig fin miks. Jeg opplever også at det er mye teamarbeid på tvers av alle avdelinger.»

Vi ønsker å bygge opp under det kollegiale. Derfor har vi blant annet kantineordning med egen kokk der man får servert en varmrett hver dag, i tillegg til en buffet med diverse pålegg og kaldretter.

Vi har til og med et innendørs drivhus med grønnplanter i kontorlandskapet hvor du kan sette deg ned å slappe av uten mobil og støy.

Selv om terrassen vår står tom akkurat nå, ønsker vi også her å skape et rom hvor ansatte kan lufte hodet. Kanskje er det du som gir oss den perfekte ideen til hva det kan bli?

Bedriften arrangerer også årlig sammenkomster for at de ansatte skal bli kjent med hverandre utenom kontoret og det faglige i hverdagen.

Vi har følgende stillinger ledige nå (klikk for å lese mer):

Søknadsfrist: 6. august 2024

Ikke klar for å søke ennå, men er interessert?

Kontakt
Torgrim Sollid
Senior Partner
torgrim@moloenpeople.no
+47 909 85 802

Løvold 3 stillinger fellesside – Moloen People