BØ i VESTERÅLEN

Økonomisjef

Hos oss er det laksen som er grunnlaget for alle tall

Bestefaren til nåværende daglige leder, Eva Marie Kristoffersen, startet det som da het Egil Kristoffersen & Co tilbake på 1930-tallet. Opprinnelig startet vi med hvitfiskforedling, men har gjennom årenes løp utviklet oss til å utelukkende drive med oppdrett av laks. På høsten i 1966 tok vi dagens navn, Egil Kristoffersen & Sønner AS.

Gjennom vårt heleide datterselskap, Nordland Akva AS, som er lokalisert i Meløy har vi et topp moderne smoltanlegg. Sammen med oppdretts- og slakteriavdeling i Bø i Vesterålen har vi derfor kontroll på hele verdikjeden fra smolt til slakteri.

Konsernet har hovedkontor og administrasjon i et helt nytt og moderne bygg i Jennskaret i Bø kommune, og totalt 79 ansatte fra 11 ulike nasjoner fordelt på lokasjonene. Vi har gode finansielle muskler og en omsetning på rundt 600 millioner kroner i året.

«Jeg liker at det er et veldig vidt spekter av arbeidsoppgaver. Jeg jobber både med det kommersielle, salg og drift. Man vet aldri helt hva man skal gjøre fra dag til dag.»

Dessverre skal Ruben slutte hos oss, og da behøver vi en ny økonomisjef. Som du kan lese av Rubens beskrivelse er spekteret av arbeidsoppgaver ganske bredt, men i bunnen av det hele er tallene, regnskap og analyse.

I tillegg har dette med grunnrenteskatt kommet inn i næringen. Du vil derfor måtte lage prognoser for grunnrenteskatt fra år til år, samt ha oppfølging med revisor for beregning av denne.

Tidligere erfaring fra havbruksnæringen er ikke så viktig da dette er noe man kan lære seg, men du må ha et ønske om å sette deg inn i nye ting og ideelt sett har du noen års erfaring som økonomisjef.

Da mye av det vi jobber med har tidsfrister er det også viktig at du er komfortabel med å jobbe under et visst press og evner å gjøre dette på en systematisk måte.

Vi som bedrift vil gjøre vårt beste for å legge til rette for at du skal våge å utfordre det etablerte med nysgjerrighet og innsikt. Dersom alle ansatte gjør dét, mener vi mye av arbeidet er gjort for kontinuerlig utvikling og forbedring.

Stillingen rapporterer direkte til daglig leder. Det vil derfor være kort vei fra idé til beslutning.

«Jeg liker at det er frihet under ansvar og til å styre dagene litt selv. I tillegg blir kvalitet alltid satt øverst. Jeg har tid til å sørge for at fisken faktisk har det bra, i stedet for å hele tiden jage profitt. At lønnen og pensjonen er konkurransedyktig er jo også viktig»

Som ansatt hos oss er du opptatt av å dele kunnskap og har et ønske om å bidra til utvikling og profesjonalisering. Du motiveres av vårt motto “Happy fish makes happy people” og er lojal til våre etiske standarder innenfor fiskevelferd og kvalitet.

«Det er helt fantastisk å jobbe hos Egil Kristoffersen & Sønner! Først og fremst på grunn av de gode og kompetente folkene som er her. Det er en god tone mellom alle, uavhengig av hvilken avdeling de jobber på.»

Dersom det er du som blir vår nye kollega får du:

  • Utfordrende og meningsfylte oppgaver sammen med dyktige kollegaer i et godt arbeidsmiljø
  • Arbeid i en organisasjon med fokus på verdier, mennesket og gode prosesser
  • Faglige utviklingsmuligheter
  • Fleksibel arbeidstid
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Arbeidsstedet ditt vil være i vårt nye administrasjonsbygg på Jennskaret i Bø Kommune. Her kan vi love deg kontorplass med utsikt som ikke står tilbake for noe annet administrasjonsbygg i Norge. Tonen er god mellom alle ansatte her, og vi er stolte av at kjønnsfordelingen er 50/50 med en kultur der alle ideer og innspill blir ønsket velkommen. På spiserommet har vi vindu fra gulv til tak, og så fremst det er mulig samles vi her til lunsj hver dag.

Å bo i Bø

Selv om Bø er en relativt liten kommune mener vi selv at det er veldig mange grunner til å bo her. Av mulige fritidstilbud kan vi nevne fotballag, muligheter for å padle havkajakk, innendørs droneflyvning, volleyball, musikkorps for voksne, gospelkor, treningssenter, skyting osv.

Vi har gratis barnehageplass, ledig skoleplass for grunnskole, en aktiv jeger og fisk-forening samt naturopplevelser rett ut av døren.

Dessverre har vi ikke det beste kollektivtilbudet i kommunen, det er derfor en forutsetning at du har tilgang på bil når du skal bo her.

Til gjengjeld kan vi friste med at du så godt som aldri må stå i bilkø, verken til jobb eller til butikken, og at du lader bilen gratis på jobb dersom du kjører el-bil.

For de som ønsker å stifte familie kan vi også skilte med ledige boliger, tilskudd fra kommunen på 25000,- når barnet blir født, samt nye 25000,- etter to år.

Vi vet det kan være utfordrende å flytte på seg dersom man har partner som også trenger jobb. Dersom dette gjelder deg så håper vi at du utfordrer oss på nettopp dette. Vi har god kontakt med både det offentlige og andre private bedrifter i regionen. Kanskje kan vi klare å finne en god arbeidsgiver til din partner også.

Ikke klar for å søke ennå, men er interessert?

Søknadsfrist: 31. juli 2024

Kontakt
Torgrim Sollid
Senior Partner
torgrim@moloenpeople.no
+47 909 85 802

Play Video
Økonomisjef – Egil Kristoffersen & Sønner – Moloen People