Lockton Edge er i vekst, og vi søker nå etter

Sjøforsikringsmegler

Kundemedarbeidere

Vårt viktigste mål er å gjøre våre kunder fornøyde og tilby dem de absolutte beste forsikringsløsningene som dekker deres individuelle behov. Vi ser etter en lagspiller som vil gjøre sitt beste for kundene våre, og som har god innsikt og forståelse for bransjen vi opererer i. Som en del av et større, internasjonalt konsern, fungerer Lockton Edge som Lockton-konsernets fremste spesialister innen sjøforsikring og vi samarbeider tett med de andre avdelingene.

Stillingen vil blant annet bestå av følgende arbeidsoppgaver:

 • Oppfølging av selskapets eksisterende kundeforhold, deriblant fornyelse av sjøforsikringsprogram og andre løpende saker gjennom poliseåret.
 • Forberede, budsjettere, forhandle og presentere fornyelser til kundene.
 • Føre kontroll og ha ansvar for budsjettering av egen kundeportefølje.
 • Oppfølging av krav til compliance.
 • Utarbeidelse av markedsrapporter.
 • Delta i kundemøter og i forhandlinger med sjøforsikringsselskap og andre samarbeidspartnere.
 • Bidra til videre utvikling og vekst av selskapet.
 • Nysalg og markedsføring av våre tjenester, blant annet ved deltakelse på seminar etc.

Ansvarsområder vil tilpasses din erfaring og kompetanse.

Vi ser etter en strukturert og pålitelig person med erfaring fra sjøforsikring, forsikring eller tilsvarende, samt relevant høyere utdannelse. Du må ha svært god tallforståelse og evne til å fremstille tall og analyser på en oversiktlig og lettfattelig måte ved bruk av Excel, Word, Powerpoint, Powerpivot PowerBI og andre tilsvarende verktøy. Kunde- og partnerkontakt er sentralt i rollen, og du må være komfortabel i en forhandlingssituasjon. Våre eiere og mange av våre kunder har engelsk som forretningsspråk, derfor er gode muntlige og  skriftlige engelskkunnskaper en forutseting.

Vi ønsker å komme i kontakt med både erfarne kandidater med meglerautorisasjon og meglere med mål om å få meglerautorisasjon. 

Lockton Edge har kontorer sentralt i Oslo og Bergen og vi tilbyr spennende utfordringer, faglig utvikling, gode kolleger og konkurransedyktige betingelser.

Søknader vurderes fortløpende, frist er satt til 30.mai 2024.

For en diskret samtale kan du kontakte Magnus Taanevig, Senior Vice President/Head of Marine, 926 22 354, eller vår rådgiver Rune Frøyslie, telefon 402 82 150.

«Nøyaktighet, effektivitet og punktlighet»

Vårt viktigste mål er å gjøre våre kunder fornøyde og tilby dem de absolutt beste forsikringsløsningene som dekker deres individuelle behov. Vi ser etter en lagspiller som vil jobbe for det beste for kundene våre, og som har god innsikt og forståelse for bransjen vi opererer i. Som en del av et større internasjonalt konsern, fungerer Lockton Edge som Lockton-konsernets fremste spesialister innen sjøforsikring og vi samarbeider tett med andre avdelinger i konsernet.

Stillingen vil blant annet bestå av følgende arbeidsoppgaver:

 • Oppfølging av selskapets eksisterende kundeforhold, deriblant fornyelse av sjøforsikringsprogram i samarbeid med Client Executives og andre løpende saker gjennom poliseåret.
 • Leveranse av service og oppfølging av assurandører.
 • Daglig produksjon av dokumenter i vårt produksjonssystem INS+
 • Oppfølging av krav til compliance.
 • Bidra til videreutvikling og vekst av selskapet.

Ansvarsområder vil tilpasses din erfaring og kompetanse.

Vi ser etter en strukturert og pålitelig person med fortrinnsvis erfaring fra sjøforsikring, forsikring eller tilsvarende. Du må ha høy ordenssans og gode samarbeidsevner. Dokumentasjonsmedarbeidere hos Lockton Edge arbeider tett med hele meglerapparatet og vi har høy fokus på nøyaktighet, effektivitet og punktlighet i vår produksjon av forsikringsdokumenter og tilsvarende.

Våre eiere og mange av våre kunder har engelsk som forretningsspråk, derfor er gode muntlige og skriftlige engelskkunnskaper en forutsetning.

Lockton Edge har kontorer sentralt i Oslo og i Bergen og vi tilbyr spennende utfordringer, faglig utvikling, gode kollegaer og konkurransedyktige betingelser.  

Søknader vurderes fortløpende, frist er satt til 30.mai 2024.

For en diskret samtale kan du kontakte Magnus Taanevig, Senior Vice President/Head of Marine, 926 22 354, eller vår rådgiver Rune Frøyslie, telefon 402 82 150.

Lockton Edge (Norge) er en av Skandinavias største meglere av sjøforsikring med 26 ansatte i Bergen, Helsinki, København, og Oslo. 18 forsikringsmeglere med omfattende erfaring fra bransjen kjøper og utarbeider forsikringsløsninger på vegne av en bred portefølje av kunder. Lockton Edge har i dag 145 kunder fra 21 land og håndterer premier til en verdi av NOK 1 milliard  for over 1 500 fartøy og enheter. Lockton Edge er del av Lockton-konsernet, verdens største privateide forsikringsmeglingsforetak. Konsernet yter tjenester innen risk management og megling av alle typer forsikring, og har hovedkontor for sin internasjonale virksomhet i London, Storbritannia. 

de4 – Sjøforsikringsmegler og kundemedarbeidere – Lockton Edge