Er du glad i å skape gode kunderelasjoner? Sammen med DNB i Lofoten kan du bidra til at bedrifter lykkes – til det beste for regionens fremtidige arbeidsplasser og verdiskaping!

Kundeansvarlig Lofoten

DNB Bedriftsmarked Norge

Kundeansvarlig Lofoten

Har du lyst til å jobbe tett med næringslivet og bedriftskundene våre i Lofoten? Er du glad i å ta initiativ og skape gode kunderelasjoner? Sammen med oss kan du bidra til at bedrifter lykkes – til det beste for regionens fremtidige arbeidsplasser og verdiskaping!

DNB vokser i takt med næringslivet i Hålogaland. Vi har opparbeidet oss en solid markedsandel og får stadig nye kunder i regionen vår. Vår avdeling betjener segmentet innen små og mellomstore bedrifter og består av ni kompetente og engasjerte medarbeidere fordelt på Svolvær, Harstad, Narvik og Sortland.

Om rollen

Grunnet planlagt pensjonering søker vi nå en erstatning som kundeansvarlig i Svolvær. De kundeansvarlige har over tid bygget og utviklet sin egen kundeportefølje. Derfor vil du få mulighet til å lære om ulike bransjer, komme tett på alle slags bedrifter og forstå hvilke små og store avgjørelser bedriftseiere står overfor i hverdagen.

Ditt hovedfokus vil være å avdekke og forstå bedriftenes behov, for å sikre helhetlig rådgivning og presentere gode finansielle løsninger tilpasset bedriftens situasjon og ambisjoner. Ved å være tett på hverdagen til bedrifter og bedriftseiere, følge dem opp og være til stede og tilgjengelig når det trengs, vil du skape relasjoner med kundene og bidra til at de står bedre rustet til å lykkes i sine ambisjoner.

Sentrale arbeidsoppgaver

  • Analysere, vurdere og håndtere finansiell (kreditt) og ikke-finansiell (AML, ESG) risiko
  • Samarbeide tett med interne fag- og produktmiljøer for å sikre fornøyde kunder gjennom å tilby dem riktige produkter og tjenester
  • Følge opp kunder via telefon, epost og digitale/fysiske møter
  • Selge bankens bredde av produkter og tjenester

Om deg

For å mestre rollen som kundeansvarlig, må du ha interesse for bedrifter og bedriftsøkonomi og være nysgjerrig på næringslivet i Lofoten. Du trives med en aktiv arbeidshverdag med varierte oppgaver og problemstillinger. Du liker å ta initiativ til kontakt for å bygge relasjoner. Du jobber selvstendig og systematisk for å oppnå resultater, men er også en lagspiller som deler din kunnskap og finner gode løsninger sammen med andre.

Din bakgrunn

  • Relevant høyere utdanning på Bachelor-/Masternivå
  • Relevant erfaring fra bank, finans, revisjon, økonomi/regnskap eller øvrig næringsliv
  • Erfaring fra, og interesse for, kunderettet arbeid/salg
  • God regnskaps- og forretningsforståelse og erfaring med analytisk arbeid
  • Gode kommunikasjonsegenskaper, både skriftlig og muntlig

Vi tilbyr

Vi tilbyr en utfordrende og selvstendig rolle i en region med et variert og spennende næringsliv. Vi har et aktivt og sosialt arbeidsmiljø og gode rutiner for opplæring og kontinuerlig kompetanseutvikling. Du vil bli en del av et team med initiativrike kollegaer som har stort pågangsmot og sterk vilje og evne til å lykkes. I tillegg får du muligheten til å samarbeide tett med kolleger i bankens øvrige produkt- og støttemiljøer. Hos oss vil du få en spennende og variert arbeidshverdag med kontinuerlige faglige utfordringer og store muligheter for faglig og personlig utvikling.

Kjenner du deg igjen på ett eller flere av punktene ovenfor, så ta kontakt for en prat. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Arbeidssted: Svolvær
Søknadsfrist: 26.05.2024
Kontaktperson: Trond Strøm Hansen, mobil 975 43 828

DNB Bank ASA Norway

Menneskene er selve DNA-et i DNB. Siden 1822 har kloke hoder jobbet sammen for å finne de beste løsningene for kundene våre. I dag er DNB mye mer enn Norges største bank. Vi er en teknologidrevet finansinstitusjon som på stadig nye måter knytter mennesker og ideer til kunnskap og kapital.
 

Mangfoldig er noe vi er, men inkluderende er noe vi hver dag velger å være. Vi gir rom for deg og dine tanker, og vi lover å gjøre vårt aller beste for at du skal føle deg hjemme hos oss. En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter. Gjennom ansatte med ulik kompetanse og bakgrunn kan vi sammen skape en attraktiv og fleksibel organisasjon, tilrettelagt for utvikling og endring.

Mangfoldig er noe vi er, men inkluderende er noe vi hver dag velger å være. Vi gir rom for deg og dine tanker, og vi lover å gjøre vårt aller beste for at du skal føle deg hjemme hos oss. En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter. Gjennom ansatte med ulik kompetanse og bakgrunn kan vi sammen skape en attraktiv og fleksibel organisasjon, tilrettelagt for utvikling og endring. 

DNB Kundeansvarlig bedriftsmarked – Lofoten