Vi søker

Chief Financial Officer

For å styrke økonomifunksjonen i konsernet skal vi ansette en Group CFO

Maritime Montering Group

Maritime Montering Group har sine røtter fra oppstarten i 1981 og deler lokasjon med MM Norge i Sunnfjord. Vi arbeider dedikert mot verft og rederier i hele verden gjennom våre selskaper i Europa og Asia. Vi har bred erfaring innen hele spekteret av skipssegmenter og tilbyr et bredt utvalg av tjenester, inkludert nybygg, større ombygginger, ettermarked/vedlikehold og designtjenester.

Maritime Montering Group omfatter selskaper i Norge, Kina, India, Tyrkia, Romania, Polen og Nederland og har en omsetning på ca 500 mill NOK og over 450 ansatte. 

Chief Financial Officer

Maritime Montering leverer høykvalitets skipsinteriør til et globalt skipsbyggingsmarked og har siden oppstarten deltatt i byggingen av over 1100 fartøy. Selskapet har etablert seg som en ledende leverandør av isoleringarbeid, innvendige vegger, dører, gulv og tak, produksjon og installering av skipsmøbler og komplett turn key prosjektledelse ved verft over hele verden.

For å styrke økonomifunksjonen i konsernet skal vi ansette en Group CFO. Som CFO hos oss vil du jobbe målrettet med å utvikle og forbedre dagens økonomifunksjon på tvers av de ulike selskapene i konsernet. Du vil jobbe med å etablere struktur og systematikk for økonomisk styring, rapportering og analyser. Som øverste ansvarlig for økonomifunksjonen vil du og få ansvaret for og være vårt kontaktpunkt mot bank, revisor, m.m. Stillingen vil også være en sentral sparringspartner og støttespiller til Group CEO.

Det er viktig at du er en strukturert og målrettet faglig leder og en ressurs ut i organisasjonen.  Du er selvgående og har god forretningsforståelse og overblikk som gjør at du evner å gjøre prioriteringer samtidig som du har de lange brillene på. Du er en lagspiller som kommuniserer godt på tvers av de ulike selskapene da du vil også få et faglig ansvar for de lokale økonomisjefene.

Vi ser etter deg som har høyere utdanning innen økonomi, finans eller beslektede fag på masternivå. For å lykkes i stillingen bør du ha erfaring med desentraliserte selskapsstrukturer og rapportering fra flere enheter, i tillegg til forståelse for prosjektdrevet virksomhet.

Kontorsted er primært Bygstad, men hybrid løsning med hjemmekontor kan også være aktuelt.

Arbeidsoppgaver

  • Lede selskapets økonomifunksjon
  • Ansvar for løpende rapportering, både internt og til relevante interessenter som selskapets styre og myndigheter
  • Være pådriver og prosesseier i arbeidet med utarbeidelse av analyser og prognoser
  • Ressursperson for hele organisasjonen, og en aktiv bidragsyter til forretningsutvikling og bedre lønnsomhet

Vi tilbyr

  • Et solid og erfarent selskap godt posisjonert for fremtiden
  • Gode lønns- og pensjonsordninger
  • Gode kontorfasiliteter, naturskjønne omgivelser med gode muligheter for en aktiv fritid

Søknadsfrist: 10. januar 2024

Kontaktinfo:

Wenche Kjerstad
Partner/Senior Advisor Converto
 E-post:wk@converto.no
 
Gunnar Stein Hareide
Senior Rådgiver
 E-post:gh@converto.no
 
Erlend Låstad
Rådgiver analyse og research
 E-post:el@converto.no

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte Wenche Kjerstad (telefon 907 20 545) eller Erlend Lastad (telefon 414 44 344) i Converto som bistår oss i denne rekrutteringsprosessen.

Søknadsfrist: 30. november 2023

CFO – Maritime Montering – Converto