Vi søker leder kontraktsrett til en nyopprettet stilling i Reitan Retail

Foto: Reitan Retail / REMA 1000

Reitan Retail er et verdidrevet selskap, som i en årrekke har blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser. Vi støtter den operative forretningsdriften i selskapene i Reitan Retail gjennom kompetanse, systemer og erfaring.  

Vi ønsker å styrke vår kapasitet og fagkompetanse på området kontraktsrett, og søker en dyktig fagspesialist til en nyopprettet stilling hos oss. Stillingen rapporterer til vår økonomidirektør.

Foto: Reitan Retail / WordUp Projects

Spesialist i kontraktsrett – varehandel
Har du kommersiell teft og lyst til å utøve din spesialkompetanse innen kontraktsrett i en av Norges største virksomheter?

Ønsker du å gi gode råd til våre ledere samt forsterke organisasjonens systemdrift gjennom standardisering av vårt avtaleverk innen innkjøp, husleie og IT? Da har vi noe spennende å fortelle deg:
Vi søker leder kontraktsrett til en nyopprettet stilling i Reitan Retail

Om deg:

Du har juridisk embetseksamen/master i rettsvitenskap, gjerne advokatbevilling og flere års erfaring fra advokatfirma eller større virksomhet. Kjennskap og interesse for varehandel er en forutsetning. Hos oss motiveres vi av å gi råd og legge til rette, slik at de operative enhetene lykkes, noe du kjenner du deg godt igjen i. Videre liker du at rollen er nyopprettet, slik at du selv kan være med å forme den.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Rådgi våre ledere på sentrale felt innen varehandel (innkjøp, husleie og IT)
  • Sikre systemdrift gjennom interne avtalestandarder, rutiner og struktur
  • Rådgi i forhandlinger med blant annet leverandører og utleiere
  • Gjennomføre opplæring og trening av ledere og ansatte
  • Samarbeide med eksterne advokatfirmaer

Hvorfor velge oss?

Vi tror at dette er en av Norges mest interessante stillinger innen kontraktsrett. Hos oss vil du treffe dyktige mennesker, som tenker positivt og offensivt, i en stor, verdibasert virksomhet. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og har gode ordninger for våre ansatte med hensyn til bonus, pensjon og forsikringer. Vi mener at mangfold gjør oss rikere, og oppmuntrer deg til å søke, uavhengig av hvem du er.

Har du det vi er på jakt etter, og tror du vi blir en god match?

Send inn en kortfattet søknad, så tar vår samarbeidspartner GreatPeople kontakt med deg.

Søknadsfrist: 27. november 2023

Espen Steinsrud
Managing Partner
es@greatpeople.no
+4792415227

Christian Høie Lie
Manager for Research og Analyse
chl@greatpeople.no
+4798484870

Foto: Reitan Retail

Om Reitan Retail:

Reitan Retail er morselskap for REMA 1000 Norge, REMA 1000 Danmark, Reitan Convenience og Uno-X Mobility. Vi er 43.500 mennesker i syv land. Sammen gjør vi hverdagen litt enklere og verden litt bedre. Gjennom sterke verdier, effektiv drift og lokalt eierskap skal vi skape de beste handleopplevelsene. Vi skal være nære og deltagende i kundenes liv og synlige i lokalsamfunnet. Vi vil være en forutsigbar samarbeidspartner og en trygg og god arbeidsgiver. Hos oss lager vi ikke kompliserte løsninger for å imponere andre. Vi har fokus på de riktige tingene og kutter unødvendigheter. 

Vi gjør rekruttering enklere. Vi hjelper ledere realisere strategier ved å gjøre rekruttering enklere.

GreatPeople er samarbeidspartner med Reitan Retail og bistår i forbindelse med denne rekrutteringen.

GreatPeople – Reitan Retail – Leder kontraktsrett