Product Manager Logistics

Vi er verdens ledende leverandør av programvare til sjømatnæringen, og leder an utviklingen i Norge innen løsninger for transport og logistikk. På få år har vi blitt et globalt konsern med 110 ansatte i Norge, Nord-Amerika, Chile og på Island. Vi vokser videre i full fart, og søker nå en visjonær Product Manager Logistics som skal lede utviklingen av framtidas logistikkløsninger.

I over 40 år har vårt logistikkteam (tidl. Timpex) samarbeidet tett med transportnæringen og utviklet komplette systemer for transportstyring, fortolling og øvrig håndtering av logistikk. Nå skal vi utvikle neste generasjon av disse løsningene, og trenger deg som kan lede dette arbeidet med stødig hånd.

Du har erfaring med logistikk, du vet hva transportørene trenger nå, og er nysgjerrig på hvilke behov og trender som kommer. I Maritech får du være med på en spennende reise. Du får en nøkkelrolle med stort ansvar og frihet til å sette spor og bidra til å forme veien videre. Vi er en organisasjon med hårete mål og høyt tempo der du lærer noe nytt hver eneste dag.

Teamet trenger en engasjert, kreativ og initiativrik person med stor gjennomføringskraft. Du må være strukturert, forstå kundene, markedet, være god på å lande det du setter i gang og trives med å jobbe i team og utfordre hverandre. Du har kommersiell forståelse, og kan bistå med prising og utarbeidelse av business case. Det er en stor fordel om du har jobbet med transport eller sjømatlogistikk – gjerne i en internasjonal kontekst.

Stillingen rapporterer til vår Director Product & Technology, som har det overordnede produkt og utviklingsansvaret. Du vil jobbe i en produktavdeling og samarbeide med andre Product Managere, produkteiere og et meget godt utviklingsteam.

Du har:

 • Høyere utdanning innen IT eller logistikk fra høyskole eller universitet
 • Solid prosess- og kundeforståelse innen logistikk
 • Inngående bransjekunnskap og evner til å tenke ut morgendagens løsninger

Du er:

 • Løsningsorientert
 • Åpen og nysgjerrig 
 • Initiativrik
 • Strukturert og nøyaktig
 • Proaktiv og motiverende

Du får:

 • Et selskap i kontinuerlig utvikling med ambisiøse mål
 • Fleksibel arbeidstid
 • Utfordrende arbeidsoppgaver i et aktivt miljø med entusiastiske og dyktige kolleger
 • Muligheter for utvikling og kompetanseheving
 • Konkurransedyktige betingelser
Arbeidsgiver: Maritech Systems AS
Stillingstittel: Product Manager Logistics
Arbeidssted: Verftgata 10, 6416 Molde
Søknadsfrist: 25.04.2021
Spørsmål om stillingen
 

Marius Halvorsen

Management Consultant, Yapril Ålesund og Molde

Maritech Systems AS

I mer enn 40 år har Maritech vært en ledende leverandør av softwareløsninger til sjømatnæringen, og mange av verdens største aktører er på kundelisten. 70% av all sjømat fra Norge behandles av Maritech sine systemer. Løsningene sørger for kontroll, sporing og digitalisering gjennom hele verdikjeden. I tillegg bruker mange av Norges ledende logistikkselskaper vår programvare for transport, logistikk og fortolling.

Selskapet har en klar vekststrategi som inkluderer utvidelse i funksjonalitet, utvidelse i verdikjeden og internasjonal ekspansjon. I 2018 etablerte selskapet DigitalSeafood Innovation Lab og et eget team med dataanalytikere, hvorav flere med PhD. I 2019 og 2020 har Maritech kjøpt IoT-selskapet Lillebakk, logistikksystem-leverandøren Timpex, EDI-Systems på Sortland, samt investert i sjømatanalyseselskapet Sea Data Center på Island. Selskapet har de siste 5 årene hatt en årlig vekst på 23% fra omsetning på 39 MNOK i 2014 til 108 MNOK i 2019.

Maritech har 110 ansatte med stor kompetanse innen sjømat, logistikk og teknologi, og er et av Midt-Norges største softwareselskaper. I Norge har selskapet kontorer i Molde, på Averøy, Åndalsnes, i Trondheim, Harstad og på Sortland. Selskapets hovedkontor i Nord-Amerika ligger i Halifax, Canada og selskapet er også representert på Island og i Chile.

Yapril – Maritech – Product Manager Logistics