Frantz er en norskutviklet teknologi for målrettet stillingsmarkedsføring. Teknologien sørger for at du som kandidat får presentert annonser som er relevante for deg. Ved å akseptere sporing fra oss, øker du sannsynligheten for at du mottar informasjon som er relevant for deg - og indirekte fjerner du støy i din netthverdag. Formålet med våre målinger er å gi våre kunder relevant informasjon om relevans og effekt av annonseringen.
Godta alle informasjonskapsler eller endre innstillinger?
Stillingstittel:
Daglig leder
Arbeidsgiver:
Los Tacos Stavanger
Arbeidssted:
Stavanger
Ansettelsesnivå:
Heltid
Stillingstype:
Fast stilling
Søknadsfrist:
Snarest
Ønsket oppstart:
Så snart som mulig
Kontaktperson
Brian Kovary
Founder & CEO
Los Tacos er et amerikansk meksikansk restaurantkonsept, som ble grunnlagt av Brian Kovary tilbake i 2015. Ideen oppstod i 2012 da han besøkte Norge og jobbet i Bergen i litt over et år. Han ble overrasket over å finne ut hvordan Norge elsket taco, men at det likevel ikke var noen restauranter som solgte dem. Han dro hjem til San Diego i California og begynte å utforske de lokale tacorestaurantene for å komme med den beste planen for Norge.
Den første Los Tacos restauranten åpnet i Bergen i 2015, og kjeden har siden oppstarten opplevd sterk økonomisk vekst. I dag er det åtte restauranter og tre foodtrucks fordelt på fem norske byer – med mye mer i vente!
Los Tacos skal yte rask service og levere mat av høy kvalitet. Vi er alltid på jakt etter nye måter å utvikle konseptet, og styrke både omdømme og merkevare. Selskapets visjon er å bli Skandinavias ledende merkevare innen rask, meksikansk mat. Dyktige og ivrige medarbeidere er selve ryggraden i det som gjør at Los Tacos opplever sterk vekst.
Vi ser etter en Restaurant Manager som umiddelbart kan tre inn i rollen og ta ansvar for den operasjonelle delen av virksomheten. Som restaurantsjef i Los Tacos ønsker vi at du tar eierskap og ansvar for restaurantens ansatte og daglige drift. Dette innebærer ledelse og utvikling av teamet, ansvar for kvaliteten på restaurant, bar og events, samt brandingen ut mot kundene. Du vil også være ansvarlig for de prosesser og rutiner som legger til rette for at virksomheten driftes med høy kvalitet og god lønnsomhet. Vi ser etter en sosial person som er lidenskapelig opptatt av restaurantbransjen, og motiveres av muligheten til å bedre prosesser og lønnsomhet i en allerede veletablert restaurant.
Om du er glad i mennesker, trives med lederansvar og har et godt øye for prosesser og detaljer, kan dette være en spennende mulighet for deg til være med på denne reisen med oss.
————–
Los Tacos is an american mexican restaurant, founded by Brian Kovary in 2015. He first had the idea when he lived in Norway back in 2012, while working in Bergen for about a year. He was surprised to see Norwegian’s love for tacos, yet there were no restaurants selling them. He went back home to San Diego, California and started researching the local taco restaurants – making the plan for how to bring the tacos back to Norway.
The first Los Tacos restaurant opened in Bergen in 2015, and the company has experienced vast economic growth since then. Today, there are eight restaurants and three food trucks in five cities across Norway – with way more to come!
Los Tacos delivers great service and high quality food. We always look for new ways to further develop our concept, while strengthening both our brand and reputation. The company vision is to become Scandinavia’s leading brand within fast casual mexican food. Skilled and passionate employees represent the backbone of Los Tacos’ major economic growth.
We are looking for a Restaurant Manager who immediately can step into the position and take responsibility for the restaurant operations. We want the restaurant manager to take ownership and responsibility for the restaurant’s employees and daily operations. This will include both leading and developing your team, quality responsibility for restaurant, bar and events, as well as branding the restaurant outwards. You will also be responsible for establishing/maintaining ‘best practice’ processes and routines, facilitating the restaurant’s profitability and quality. We are looking for a social person, passionate about the restaurant industry and easily motivated by the opportunity to lead your team to even better results in an already well established restaurant.
If you consider yourself a social person, you are comfortable with leadership responsibilities and you’ve got a good eye for detail, this could be an exciting opportunity to join us on our journey.