Landbrukstjenester Salten og Lofoten søker

Daglig leder

Brenner du for å hjelpe landbruket og nordlandsbonden?

Vår daglige leder har takket ja til en annen jobb, og vi søker derfor etter ny daglig leder i 100% stilling.

Som daglig leder har du ansvaret for den daglige driften av LTSoL, Du har et bredt spekter av ansvarsområder, inkludert resultat- og personalansvar, motivasjon og utvikling av medarbeidere, samt relasjonsbygging med medlemmer/kunder og samarbeidspartnere. Du vil også være ansvarlig for daglig oppfølging av økonomi og HMS.

Daglig leder har mye kundekontakt, både på telefon og ute hos bonden. Det er ønskelig at daglig leder aktivt representerer LT SoL blant annet i møte med landbruksorganisasjoner og landbruksskoler. Du må dermed regne med at det kan bli noe reising i området vi dekker.

Har du?

  • Utdanning/erfaring innen administrasjon, personalforvaltning og økonomi, gjerne fra høgskole eller tilsvarende og god økonomiforståelse.
  • God evne til å samarbeide både med medlemmer, styret og ansatte.
  • Gode evner til å arbeide selvstendig og strukturert.
  • God formuleringsevne, både skriftlig og muntlig på norsk.
  • Personlige egenskaper som passer til en stilling som innebærer mye kontakt med kunder, ansatte og offentlige etater.

Vi tilbyr:

  • En spennende og utfordrende stilling med ansvar og stor frihet til videre utvikling av bedriften sammen med vårt styre.
  • Gode muligheter for personlig utvikling og kompetanseheving.
  • Ordnede arbeidsforhold.
  • Lønn etter avtale.

Kontorsted ligger for tiden på øya Meløy, i Meløy kommune. Annet kontorsted eller hjemmekontor kan vurderes.

Det forventes at ny daglig leder er bosatt i en av de 16 kommunene i vårt område.

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt styreleder Anne Margrethe Stormo, tlf. 905 29 565, eller daglig leder Frank Wiik Rendal, tlf. 926 08 245.

Søknad med CV og referanser, sendes til: ltsol@n-lt.no eller Landbrukstjenester Salten og Lofoten SA, Sørsjøveien 14, 8157 Meløy innen 24.04.2024.

Hvem er vi?

Landbrukstjenester Salten og Lofoten SA ( LT SoL) er en samvirkebedrift som eies av våre medlemsbønder og har en administrasjon på 3 personer medregnet daglig leder. Styret for bedriften består av 6 styremedlemmer. Vi har hovedkontor på øya Meløy i Meløy kommune.  Omsetning i 2023 var ca. 26 millioner, og vi har rundt 300 ansatte i heltid og deltidsstillinger.

Hovedoppgaven vår er å formidle arbeidskraft til bønder etter ønske og behov, både ved sykdom og ferie/fritid. I tillegg administrerer vi Landbruksvikarordninga i vårt område.

Vi har et stort arbeidsområde i Salten og Lofoten, som omfatter Lurøy, Rødøy, Meløy, Gildeskål, Beiarn, Bodø, Saltdal, Fauske, Sørfold, Vestvågøy, Flakstad, Vågan, Røst, Steigen, Sørfold og Hamarøy.

Les mer på www.ltsol.no

Daglig leder Landbrukstjenester Salten og Lofoten SA