Til konsernet Gunvald Johansen i Bodø søkes:

ØKONOMIDIREKTØR

Som økonomidirektør i konsernet Gunvald Johansen vil du ha ansvar for å lede og utvikle konsernets økonomi- og finansfunksjon. 

Sentrale ansvarsområder vil være økonomistyring, likviditetsstyring, budsjettering, prognoser, analyser, risikovurderinger, kontrakt, investering, finans, IT og eiendom.

Videreutvikling av systemer og rutiner for å ivareta en god økonomi- og finansstyring blir viktig. Konsernets økonomi- og finansfunksjon er organisert i selskapet Gunnvald Johansen Support AS. Økonomidirektøren har lederansvaret for 8 medarbeidere innen områdene økonomi, regnskap og lønn, IT og eiendomsforvaltning.

Stillingen inngår i konsernets ledergruppe og rapporterer til konsernleder. Økonomidirektøren skal bidra til selskapets strategiske utvikling sammen med konsernets ledergruppe.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi søker en utviklingsorientert, strukturert og analytisk leder med høyere relevant utdanning. Du må ha sterk faglig integritet og være god på å gjennomføre prosesser og prosjekter. 

Evne til å tenke strategisk samt å være fokusert på utvikling er viktig.

Ledererfaring og erfaring fra økonomistyring i konsern vil bli vektlagt.

For stillingen gjelder:

Vi kan tilby spennende, utviklende og utfordrende lederstilling i et moderne, utviklingsorientert og solid konsern, samt konkurransedyktig lønn og betingelser.

Kontorsted er Bodø.

For informasjon om stillingene, kontakt:

  • Harriet A. Havdal, Essensi AS, m: 477 53 589
  • Konsernleder, Andreas Johansen, m: 992 59 707

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknadsfrist: 4. juni 2024.

Om konsernet Gunvald Johansen

Gunvald Johansen konsernet ble etablert i 1963, og er et av Nord-Norges ledende lokaleide selskap I byggebransjen. Konsernet består av Gunvald Johansen Bygg AS, Gunvald Johansen Support AS, Gunvald Johansen Eiendom, Bodø Glass & Ramme AS, Gunvald Johansen Handel AS, som driver fire Byggmakkerforretninger.  I konsernet er det 250 medarbeidere og vi omsetter for MNOK 850.

I Gunvald Johansen Support AS er det 8 medarbeidere og selskapet utfører administrative tjenester som bl.a. regnskap, HR, lønn, eiendomsforvaltning og IKT for selskapene i konsernet.

Sjekk gjerne ut www.gj.no/konsernet for ytterligere informasjon om konsernet Gunvald Johansen.

Konsernet Gunvald Johansen – Økonomidirektør