OSLO

Chief Operating Officer / COO

Firi er Nordens største handelsplattform for kryptovaluta med rundt 250 000 kunder. Vi er registrert hos Finanstilsynet som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta i Norge, Danmark og Sverige. Vårt mål er å gjøre det like enkelt å investere i kryptovaluta som å investere i aksjer og fond. De siste årene har vi vokst til et allsidig team på 29 personer, inkludert utviklere, designere, AML-spesialister, markedsførere og forretningsutviklere.

Vi ser nå etter

Chief Operating Officer / COO

Vi streber etter å levere fremragende finansielle løsninger og har en solid posisjon i markedet. For å styrke vår ledelse og operasjonelle effektivitet, søker vi nå en erfaren og dynamisk COO til å bli med oss på en utrolig spennende reise.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Lede og utvikle daglige operasjoner knyttet til support/customer success og marketing
  • Optimalisere og effektivisere interne prosesser og prosedyrer for å øke smidighet og produktivitet, samt sikre utmerkede kundeopplevelser
  • Som medlem av ledergruppen, samarbeide tett med resten av teamet for å utvikle og implementere strategiske mål og initiativer
  • Utvikle og lede team for å nå høye prestasjonsnivåer og fremme en kultur for kontinuerlig forbedring

Ønsket bakgrunn:

  • Bachelorgrad i økonomi, finans, ledelse eller relatert felt. Mastergrad eller MBA er en fordel.
  • Relevant erfaring fra bank, finans, eller softwareselskap med strenge regulatoriske krav er en fordel. Erfaring fra både startup-miljø og større selskaper vil være verdifullt.
  • Erfaring med operasjonell ledelse og implementering av strategiske initiativer eller prosjektledelse er et krav.

Deg som person:

Vi er et scale-up-selskap hvor ting endrer seg fort, så du må kunne håndtere et høyt tempo og tilpasse deg de utfordringene som oppstår underveis. Samtidig ønsker vi at du har evnen til å ta ansvar for struktur, planmessighet og gjennomføring. Det er ingen andre som gjør det vi gjør, og vi må derfor stadig søke nye veier som ikke har blitt gått opp før. For å trives hos oss må du være nysgjerrig og læringsvillig og stadig på jakt etter forbedringer som sikrer best mulig drift både for våre kunder og oss internt.

Hva vi kan tilby:

Her har du muligheten til å bli en del av et selskap i rask vekst, som er i ferd med å forme morgendagens finansbransje. Du vil få stor innflytelse og delta i mange av våre nøkkelprosesser.

Vår kultur er preget av stå-på-vilje, samhold og et felles mål om å bygge den beste plattformen for trygg og enkel kryptohandel. Vi søker de beste talentene og legger stor vekt på å ta godt vare på dem. Hos oss vil du jobbe med en engasjert gjeng full av positiv energi, driv og høye ambisjoner.

Søknad sendes via lenke innen 16.08.2024. For spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner, Skogstad&Co.

CONTACT
Heidi Holm
Executive Search & Consulting

Colleagues

Filip Skogstad
Executive Search & Consulting

About Skogstad & Co

Founded in 2014
Chief Operating Officer – COO – Firi – Skogstad&CO