Frantz er en norskutviklet teknologi for målrettet stillingsmarkedsføring. Teknologien sørger for at du som kandidat får presentert annonser som er relevante for deg. Ved å akseptere sporing fra oss, øker du sannsynligheten for at du mottar informasjon som er relevant for deg - og indirekte fjerner du støy i din netthverdag. Formålet med våre målinger er å gi våre kunder relevant informasjon om relevans og effekt av annonseringen.
Godta alle informasjonskapsler eller endre innstillinger?
Høgskolens økonomiavdeling er tilknyttet høgskoleadministrasjonen, som er lokalisert i Elverum og Lillehammer. Økonomiavdelingen er organisert i fire hovedområder: innkjøp, regnskap, økonomistyring og virksomhetsstyring, og leverer økonomitjenester til fakultetene. Stillingen inngår i Seksjon for regnskap som består av 9 stillinger. Høgskolen finansieres av bevilgning fra Kunnskapsdepartementet, men har i tillegg eksternfinansiert virksomhet (EFV). Høgskolen har som mål å øke forskningsdelen av den eksternfinansierte virksomheten.
Stillingens hovedoppgave er å utøve rådgivning og administrativ støtte innen EFV ovenfor høgskolens ledere.
Ansvar og oppgaver
Stillingen vil kunne tillegges andre arbeidsoppgaver etter behov og kvalifikasjoner.
Det vil være tett samarbeid med de øvrige medarbeiderne i økonomiavdelingen og EFV miljøet ved høgskolen.
Stillingen er for tiden lagt til Avdeling for økonomi, seksjon regnskap
Stillingen er fast 100%.
Tiltredelse ønskes snarest mulig.
Noe reisevirksomhet mellom høgskolens studiesteder vil måtte påregnes.
Kontakt
Seksjonsleder regnskap Liv Grethe Vangen, Tel: 62 43 00 07, Mob: 922 46 175, e-post: liv.vangen@inn.no
Minst 3 års utdanning på universitets- og høgskolenivå, fortrinnsvis master innenfor økonomi eller annet relevant fagområde. Nyutdannede med fagprofil innenfor økonomistyring, revisjon/regnskap oppfordres til å søke.
Noe reisevirksomhet mellom høgskolens campus må beregnes, og den som ansettes må disponere egen bil.
Det er en fordel om den som ansettes har:
Personlig kompetanse
Arbeidsspråket ved Høgskolen i Innlandet er norsk. Den som ansettes må kunne uttrykke seg godt på norsk/annet skandinavisk språk, samt engelsk, både skriftlig og muntlig.
Vurderingen av hvilken kandidat som er best kvalifisert vil være en helhetlig vurdering av utdanning, erfaring og personlig egnethet, i tillegg til motivasjon og øvrige kvalifikasjonskrav slik de er formulert i annonseteksten.
Søknad og alle vedlegg leveres elektronisk via “Søk stillingen”
Søknaden skal inneholde
Har du spørsmål om opplasting av vedlegge eller andre tekniske forhold rundt søknaden kan Jobbnorge kundeservice kontaktes. Kontaktinformasjon ligger som lenke i søknadsskjema.
Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju.
Anmodning om unntak fra offentlig søkerliste må begrunnes tydelig og angis via elektronisk søknadsskjema. Søkere vil bli kontaktet dersom høgskolen ikke kan følge anmodningen (jf. off.loven § 25).
Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål ved HINN å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Arbeidsforholdene tilrettelegges om nødvendig for personer med redusert funksjonsevne. Dersom søkere tilkjennegir at de har nedsatt funksjonsevne eller hull i CV, kan denne opplysningen bli brukt til registreringsformål i forbindelse med måltallet.
Høgskolen i Innlandet har over 16 000 studenter, 1300 ansatte og har studiesteder i Lillehammer, Hamar, Elverum, Rena, Evenstad og på Blæstad, samt virksomhet på Kongsvinger, Tynset og i Oslo.
Høgskolen i Innlandet bygger sterke og solide utdannings- og forskningsmiljøer som skal sette spor etter seg regionalt, nasjonalt og internasjonalt.
Vi utvikler en institusjon med høy faglig kompetanse med mål om å oppnå universitetsakkreditering.
Vår visjon er «Sterkere sammen».