Er du på jakt etter et roligere tempo i hverdagen og samtidig gode jobbmuligheter?

Vi søker økonomileder, prosjektrådgiver innen økonomi og kontormedarbeider til servicekontoret

Gamvik - Norges mest attraktive utkantkommune

Du finner oss på toppen av Norge – et varmt, trygt og inkluderende samfunn, i omgivelser som tar pusten fra deg. Her finner du utallige fiskevann og flere av Norges beste fiskeelver.

Om du vil utforske så kommer naturopplevelsene som perler på en snor! Ski- eller snøscooter-tur under nordlyset om vinteren, fot- eller båt-tur under midnattsola om sommeren – her er det lyst hele natta 6 måneder i året. 

Se noen av våre naturperler: www.perletur.no og Visit Nordkyn.

Vi hjelper deg med bolig og kan tilby gratis husleie de første seks månedene. Når du bor i Finnmark kan du få slettet opp til 25 000 av studielånet per år, grunnskolelærere ytterligere 20.000. Vi betaler også lavere skatt, som gir mer penger i banken til nye drømmer.

For å komme hit kan du reise til lands, til vanns, og i lufta med. Og vi kan ellers by på både mat og drikke, selskapsliv og tak over hodet.

Vi har gode fritidstilbud til store og små, og skoler, idrettshall og basseng. Til deg med små barn kan vi tilby en helt ny barnehage. Og du trenger ikke bil – alt er nært. Du kan gå fra der du bor til skolen, barnhagen, SFO, idrettshallen, butikken og jobben. – null stress, bare mer tid, til alt.

Nå har du muligheten
– kom nordover, du også!

Ørjan Bertelsen

Vil du bli en del av vårt økonomiteam?

ØKONOMILEDER

Som økonomileder vil du være en nøkkelperson i rådmannens lederteam og ansvarlig for økonomiavdelingen, som består av fire dyktige medarbeidere med til sammen 3,8 årsverk. Avdelingen håndterer økonomiske oppgaver og avlegger regnskap for Gamvik kommune, Gamvik Nordkyn Havn KF og Gamvik Sokn. 

Du vil blant annet lede arbeidet med kommuneregnskapet, samt avslutte årsregnskap og konsernregnskap.

ØKONOMI- OG PROSJEKTRÅDGIVER

Vi søker deg som er fleksibel og lærevillig, som trives med varierte arbeidsoppgaver innenfor regnskap og andre økonomioppgaver. Som nytilsatt, og kanskje tilflytter, vil du bli mottatt av gode kolleger i et aktiv og engasjert arbeidsmiljø.

KONTORMEDARBEIDER

Servicekontoret i kommunen søker deg som er serviceinnstilt og fleksibel , som trives med varierte arbeidsoppgaver innen service og arkiv. Arbeidsoppgaver er knyttet til kundemottak, arkiv og kommunens hjemmeside.

Økonomileder – Gamvik ID 203767 – Jobbnorge Oppd