Er du klar for å lede prosjekter innen energi og bærekraft?

I Standard Norge kan du sette spor etter deg:

 • Jobber du med standarder, setter du varige spor, spor andre kan følge og ha nytte av.
 • Utviklingen og bruken av standarder bidrar til å spare tid, penger og gir trygghet og forutsigbarhet i en verden som stadig er i endring. 
 • Standarder bidrar til bedret økonomi i både samfunns- og næringsliv.
 • Hos oss vil din erfaring og kompetanse hjelpe andre med å lykkes. 

Når du jobber med standardisering, kommer du i kontakt med ulike ekspert- og fagmiljøer. Du opplever hvordan forskningsresultater kommer til praktisk nytte gjennom nye løsninger og du blir oppdatert om teknologiske nyvinninger.

Konsernet Standard Norge er totalleverandør innenfor standardisering og dekker alt fra utvikling til salg av standarder og tilleggsprodukter. Konsernet består av standardiseringsorganisasjonen Standard Norge, salgsselskapet Standard Online AS og IT-selskapet Standards Digital AS. Til sammen er vi om lag 140 medarbeidere.

Gjennom standardisering samarbeider vi nært med næringslivet og offentlig sektor for å spre kunnskap, sikre trygghet og lønnsomhet og bidra til nyskapende og bærekraftige løsninger.

Standard Norge er en kunnskapsorganisasjon, og vi har både spesialister og generalister blant medarbeiderne våre. I tiden som kommer, skal vi ansette flere nye medarbeidere.

Prosjektleder – energieffektivisering

Til en nyopprettet rolle søker vi en prosjektleder som vil bli en del av teamet i Standard Norge som jobber med standardisering innen energi og petroleum. I denne rollen vil du lede standardiseringsprosjekter med et spesielt fokus på standarder innen området bygningsenergi. Det er ventet en rekke nye standarder innen dette fagområdet de nærmeste årene som følge av den ventede implementeringen av EUs energieffektiviseringsdirektiv.

Som prosjektleder i Standard Norge får du ansvar for å lede standardiseringsprosjekter framover og sikre leveranser som har stor verdi for samfunnsutviklingen. Du er i dialog med de dyktigste fagfolkene fra næringslivet, offentlig sektor og akademia. Deres innspill er viktige når standarder revideres og forslag til nye utarbeides. Nasjonale behov er viktige når forslag til nye standarder utarbeides. 

Dine viktigste arbeidsoppgaver blir å utvikle egne standardiseringsprosjekter, sikre deltagelse og involvering av norsk fagekspertise og koordinere innspill til internasjonalt standardiseringsarbeid. Du vil også bygge opp et omfattende nettverk nasjonal og internasjonalt, samt delta på internasjonale messer og seminarer.

Teamet innen energi og petroleum har prosjekter blant annet innen følgende områder:

 • Bygningsenergi
 • Karbonfangst, transport og lagring
 • Petroleum (NORSOK og ISO)
 • Digitalisering
 • Marin sektor
 • Hydrogen
 • Havvind
 • Sirkulær økonomi

Våre prosjektledere er samspillende, kvalitetsorienterte, samfunnsengasjerte og flinke til å håndtere et bredt spekter av faglige problemstillinger. Vi ser for oss at du har god formidlingsevne og gode organisatoriske evner. Du er en sterk nettverksbygger, er nysgjerrig på ny teknologi og utvikling innen energi, bærekraft og miljø. Du motiveres av å være med på utviklingen av standarder som løser små og store utfordringer i samfunnet. 

Ønsket bakgrunn:

 • Teknisk utdanning på masternivå, samt kompetanse innenfor energi og miljø
 • Gode språkkunnskaper og behersker både engelsk og norsk godt
 • Helst noen års arbeidserfaring innenfor relevant fagområde
 • Gjerne erfaring innen prosjektledelse og utvikling av digitale verktøy

Vi kan tilby: 

 • Spennende stilling hvor du bidrar til bærekraft, økt innovasjon, konkurransekraft og kvalitet i samfunnet
 • Å bli en del av et kompetent og tverrfaglig arbeidsmiljø som stadig utvikler seg
 • En rolle hvor du får god balanse mellom arbeid og fritid
 • Svært gode forsikrings- og pensjonsordninger og fleksibel arbeidstid
 • Hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø

GreatPeople bistår Standard Norge i denne rekrutteringsprosessen. Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med Recruiting Manager Fredrik Hjortdal (fh@greatpeople.no / +47 930 36 876) eller fag- og personalleder Inghild Kaarstad (ika@standard.no/ +47 926 52 941)

Fredrik Hjortdal
Recruitment Manager
fh@greatpeople.no
+47 930 36 876

Christian Høie Lie
Manager for Research og Analyse
chl@greatpeople.no
+47 984 84 870

Om arbeidsgiveren:
Konsernet Standard Norge, bestående av standardiseringsorganisasjonen Standard Norge, salgsselskapet Standard Online AS og IT- selskapet Standards Digital AS, utvikler, vedlikeholder og selger standarder i Norge. I vårt utviklingsarbeid samarbeider vi tett med de internasjonale standardiseringsorganisasjonene, næringsliv og offentlig sektor. Standarder finnes for alt fra bankkort og dører til datasikkerhet og ledelse. 

Vi er i dag ca. 140 medarbeidere og holder til i trivelige lokaler på Lilleaker/Lysaker med kort avstand til kollektiv transport.

Dersom stillingen ikke passer for deg og du er interessert i andre stillinger, kontakt oss HER

Vi gjør rekruttering enklere. Vi hjelper ledere realisere strategier ved å gjøre rekruttering enklere.

Bedre rekruttering gjennom GreatPeople
GreatPeople er eksperter på rekruttering av de fremste spesialister og ledere. GreatPeople kombinerer ekspertise med innovative løsninger og ny teknologi for å komme i dialog med de aller beste raskere. Vi skreddersyr løsninger for etablerte konsern, startups og selskaper i sterk vekst, enten du søker den ene eksperten på teamet eller ønsker å ansette et helt team.

Standard Norge – Prosjektleder – energieffektivisering – Great People