Økonomi- og regnskapssjef

Sentral posisjon i bærekraftig energiselskap.

Dersom du er opptatt av bærekraft knyttet til både miljø, arbeidsmiljø og ikke minst økonomi, så er dette sannsynligvis arbeidsplassen for deg. Vi har en klar ambisjon om at all fjernvarme i Tromsø skal produseres av fornybare energikilder. Med betydelige investeringer i varmesentraler og et stort fjernvarmenett i Tromsø har vi vist vilje til å leve opp til denne ambisjonen. Vi er samtidig opptatt av et godt arbeidsmiljø der ansatte trives og utvikler seg. Dessuten er det viktig for oss med en solid og bærekraftig økonomisk posisjon, og der kommer du inn.

Hos oss får du ansvaret for et bredt sett av oppgaver innen økonomi og regnskap. Du vil jobbe tett med daglig leder, samt bli en del av ledergruppen. Du vil også samarbeide med regnskapsmedarbeidere sentralt i konsernet.

Arbeidsoppgaver 

Denne stillingen vil gi deg en variert hverdag, og her er noen av de mest sentrale arbeidsoppgavene:

  • Ansvar for budsjettering og rapportering, inkludert prognoser, månedlig rapportering, oppfølging av prosjektregnskap og investeringskalkyler
  • Ansvar for fakturering av våre kunder
  • Regnskapsrelaterte oppgaver, som kvalitetssikring av måneds- og årsregnskap og kontakt med regnskapsfører og dialog med revisor

Bakgrunn og egenskaper 

For å lykkes i denne stillingen er det en fordel med følgende bakgrunn:

  • Relevant utdanning på masternivå (eksempelvis siv.øk.)
  • 3-5 års relevant erfaring fra privat sektor
  • Generelt gode IT-ferdigheter og erfaring fra regnskapssystemer
  • Gode engelskkunnskaper skriftlig og muntlig
  • Når det gjelder dine personlige egenskaper så må du være strukturert, nøyaktig, ha stor arbeidskapasitet og en positiv innstilling

Det vi tilbyr 

I denne stillingen får du en variert arbeidshverdag og en arbeidsgiver med bærekraft som en del av verdigrunnlaget. Kvitebjørn Varme har et ungt og engasjert miljø med snittalder på kun 34 år. I tillegg vil du ta del i et høykompetent miljø med kolleger som liker å levere.

Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med Management Consultant i Yapril AS, Tore Johnsen, mobil 918 58 939 eller daglig leder i Kvitebjørn Varme AS, Frank Mathillas, mobil 930 99 491.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i prosessens innledende fase.

Arbeidsgiver: Kvitebjørn Varme AS
Stillingstittel: Økonomi- og regnskapssjef
Arbeidssted: Tromsø
Søknadsfrist: 03.05.2021
Spørsmål om stillingen
 

Tore Johnsen

Managing Consultant, Yapril AS

Frank Mathillas

Daglig leder, Kvitebjørn Varme AS

Kvitebjørn Varme AS

Kvitebjørn Varme AS produserer og leverer varme til bygg og gater i Tromsø. Vår ambisjon er at all fjernvarme skal produseres av fornybare energikilder. Vi har de siste årene investert over 750 millioner kroner i et moderne gjenvinningsanlegg på Skattøra og et sterkt utvidet distribusjonsnett på Tromsøya. Selskapet favner totalt 22 medarbeidere og omsatte i 2019 for 181 millioner kroner.

Yapril – Kvitebjørn Varme – Økonomi- og regnskapssjef