Dramapedagog

Narvik kulturskole er landets eldste og har tilbud innen musikk og dans.
Vi vil nå etablere drama som fagtilbud og håper du vil være med å utvikle dette tilbudet hos oss.
Arbeidsoppgaver
 • Gjennomføre undervisning i drama og teaterfag i henhold til gjeldende avtaleverk, planverk og øvrige behov ved Narvik kulturskole.
 • Pedagogisk virksomhet med undervisning i grupper og enkeltvis
 • Undervisning i grunnskolen og det frivillige kulturliv
 • Utvikling av skolens pedagogiske og faglige tilbud innenfor drama
Kvalifikasjoner
 • Relevant høyere utdanning
 • Videreutdanning/fordypning innen drama
 • Kunnskap og erfaring innen forskjellige sjangere
 • Kunnskap om samarbeid med andre institusjoner som skole, barnehager, lag og foreninger og andre
 • Førerkort klasse B
 • Politiattest kreves
 • Erfaring med å lede større produksjoner og oppsetninger er ønskelig
Personlige egenskaper

Det legges vekt på søkers personlige egenskaper, herunder gode samarbeidsevner og godt lag med barn og unge

Du er engasjert og evner til å være resultatorientert og arbeide selvstendig

Vi tilbyr

Lønn i henhold til tariff

Et godt kollegialt og faglig miljø

Flott natur og fine turmiljø

Godt kulturliv

For alle stillinger gjelder de regler som går fram av lover, annet regelverk og gjeldende tariffavtale. Ved første gangs ansettelse i kommunen gjelder en prøvetid på 6 måneder.

Det gjøres oppmerksom på at søkerens navn kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om at navnet blir unntatt offentlighet. Ønske om unntak fra offentlighet må begrunnes i søknaden, jf. offentleglova § 25, andre ledd. Søker vil bli varslet om ønsket ikke tas til følge.

Som ny i Narvik tilbyr vi gratis barnehageplass og gratis SFO i 6 måneder, årskort i Narvikfjellet eller Ankenes alpinanlegg, eventuelt klippekort på et av bassengene i kommunen vår. https://www.narvik.kommune.no/tjenester/skole-barnehage-og-sfo/barnehage/er-du-ny-i-narvik-kommune/

Søknadsfrist

15.06.2021

Arbeidssted

Narvik

Stilling

Dramapedagog

Heltid/deltid

Deltid 50%

Kontaktinfo

Randi Melgaard
Enhetsleder
918 56 867

Narvik kommune – et samfunn i utvikling
Narvik kommune er et naturlig knutepunkt i hjertet av Nord-Norge. Narvik kommune strekker seg fra Tysfjorden i sør til fylkesgrensa Troms og Finnmark i nord. Vi har om lag 22.000 innbyggere.

Narvik har alt man kunne tenke seg av naturopplevelser, aktiviteter og kulturarrangementer. Her ligger Nord-Norges flotteste alpinanlegg i gangavstand fra sentrum, vi har fjell og fjorder som innbyr til alt fra toppturer, padling og dykking, du kan spille golf i Skjomen og du finner både kulturarrangementer og festivaler her. Vi har kort reisevei til spektakulære steder som Lofoten, Vesterålen, nasjonalfjellet Stetinden og Hamarøy. Narvik har også jernbane til Sverige, og du kan ta toget helt til Stockholm eller resten av Europa. 

Satsingsområdene i regionen er reiseliv, kraft og fornybar energi, blå næringer, forsvaret og grønn transport, logistikk og infrastruktur. I Narvik ligger UiT, Norges arktiske universitet. Kommunen har utstrakt samarbeid med UiT, næringslivet og Universitetssykehuset Nord-Norge. UNN Narvik er også godt i gang med å bygge et nytt topp moderne sykehus for regionen, midt i Narvik. Narvik er norsk søkerby for alpin-VM i 2027. 

Narvik kommune – Dramapedagog