SEARCH & REKRUTTERINGSTJENESTER · OSLO

SENIOR SAAS SALES EXECUTIVE

Vi søker to Senior SaaS Sales Executives!

Er du rett person for rett oppgave?

RightPerson overlater ingenting til tilfeldighetene. Vi driver med automatiserte bakgrunnssjekker for næringslivet, idretten og frivilligheten, og tar mål av oss å bli best i klassen!

Med vår software for automatisert bakgrunnssjekk får bedrifter et sikkert og oversiktlig system for innhenting og kontroll av attester, referanser og alt som hører til bakgrunnssjekk for ansatte og annet personell. Vi sparer kundene for mye tid og ressurser, mens vi sørger for at kandidatens personvern er ivaretatt. Aldri har det vært enklere å håndtere en bakgrunnssjekk!

RightPerson er på god vei til å etablere seg i første bransje, som er idretten. Alle som jobber med barn og ungdom i idrett har som krav at de må fremvise politiattest. Dette er et ledd i arbeidet for å forhindre overgrep og trygge barn på trening. For ansatte og ledere i frivillige organisasjoner er dette tidkrevende og ikke minst utfordrende å håndtere på en systematisk måte – noe som gjør behovet for produktet vårt stort.

Imidlertid skal vi raskt inn i flere bransjer, slik som helse og omsorg, finans, energi og transport for å nevne noen – samt nye markeder.

Vårt første produkt er enkel behandling og verifisering av politiattester for idrettsorganisasjoner. Ved å gjøre dette, bidrar vi til å skape et trygt miljø for alle i idretten. Nå som vi har en fullverdig løsning klar, mener vi at samtlige idrettslag i Norge bør ha RightPerson som leverandør. Derfor leter vi nå etter deg som vil være med å gjøre barneidretten tryggere. Vi ser etter kandidater som både er komfortabel med ordinære og tradisjonelle salgsoppgaver, men som også har evnen, kunnskapen og iveren etter å jobbe med Inbound Marketing – og som i tillegg kan gi viktige innspill for hvordan RightPerson skal lykkes med salg via flere kanaler og på flere flater. Jobben innebærer med andre ord en stor andel forretningsutvikling og kreative oppgaver knyttet til å ta selskapet inn i neste fase i utviklingen. I tillegg kan det være aktuelt å skrive artikler, delta på frokost-seminarer både som tilhører og med innlegg, samt at en er aktivt ute ved ulike events og sosiale settinger hvor en kan gjøre nye forretninger. Med tiden vil du få anledning til å jobbe med andre bransjer og andre kommersielle aktører i tillegg.

Den ene Sales Executive-rollen er knyttet til det norske markedet, mens den andre rollen vil fokusere for en stor del på det svenske markedet. Om man har svensk som morsmål, vil det derfor kunne være en fordel for den siste-nevnte stillingen. RightPerson har som ambisjon å vokse inn i markeder på kontinentet i tillegg til det nordiske markedet. Derfor vil internasjonale ambisjoner og ønsker være aktuelt å diskutere nærmere.

Vil du være med på et eventyr? I Norge har vi minst 10.000 idrettslag..

Hvem tror vi at du er?

Vi tror du er kreativ, sulten og ambisiøs – og trigges av å være med på å bygge et nytt selskap og merkenavn i Norge. Du må med andre ord være sterkt personlig motivert, purpose-driven, og du må ha entreprenøren i deg – som gjør at du bidrar til å bygge kulturen i RightPerson.

Du må også like ideen om at produktet som RightPerson tilbyr, vil hjelpe våre oppdragsgivere på flere plan – både med tanke på tidsbesparelse, skape systematikk, hindre feilansettelser, og ikke minst hindre overgrep. For å kunne lykkes i jobben må du i tillegg være pålitelig, samvittighetsfull og ryddig – og vil således oppleve mye frihet og handlingsrom, på bakgrunn av din selvstendighet og leveranse. I tillegg er det avgjørende at du bidrar til et positivt arbeidsmiljø – både i stort og smått – selv om dagene er hektiske og du har mange baller i luften.

Hva har du erfaring med:

Du bør ha jobbet med SaaS-løsninger tidligere, og helst over tid. Å kunne vise til gode resultater er en selvfølge, og en følge av strukturert arbeid over tid, lange kundeforhold og gjenkjøp. Du må ha evnen til å kunne forklare kompleks teknologi, og sette deg inn i kundens behov. Du bør ha erfaring fra å bygge selskap – gjerne fra tidlig fase – og ha vissheten om at du setter pris på en slik hverdag og satsning.

Gründerne i RightPerson har startet flere vellykkede selskaper, og er veldig tydelige på den unike kulturen en prøver å bygge – preget av transparens, ærlighet, at det er «høyt under taket», og at det skal være lov å gjøre feil. Ikke bare vil du jobbe med et team av dyktige forretningsfolk, ingeniører og designere, men du vil også være en viktig del av selskapet – og bringe din stemme til bordet med tanke på hvordan du vil forme og bygge våre produkter og tjenester. Den rette personen vil bli belønnet med kjærlighet, respekt, penger og opsjoner. Dessuten vil leveranse på høyt nivå, kunne belønnes med en sentral rolle i den neste satsningen mot nye markeder/sektorer.

Vi oppfordrer alle som kjenner seg igjen i det ovenstående til å søke – uansett hvem du er, eller hvor du kommer fra. Vi vil ha en organisasjon som gjenspeiler hele verdens befolkning!

CONTACT
Rolv Brudal
Senior Manager – Search & Rekrutteringstjenester

RightPerson – Senior SaaS Sales Executives – Hudson Nordic