Customer Success Manager – Medical devices

Medivatus AS og Validus Engros AS vil om kort tid konsolidere virksomheten i ett selskap. Det samlede selskapet vil ivareta Validus sin rolle som distributør og grossist mot helsekost, bandagist og apotek, og Medivatus i sin satsning som verdiøkende og uavhengig med-tech leverandør til det skandinaviske markedet.

Det konsoliderte selskapet vil ha en omsetning på 500 MIO med hovedkontor i Mjøndalen. Selskapet har lokale røtter tilbake til 1960 og har i dag en meget solid eier i Fairford Group, et privateid investeringsselskap med base i Sverige og England. Fairford Group har investert i en rekke selskaper og eier bl.a. Translink og Life-kjeden i Norden.
For å nå selskapets vekstambisjoner innenfor spesielt med-tech segmentet er vi i en fase hvor vi skal styrke organisasjonen og bemanne opp.

Selskapet går i markedet med slagordet “What if there is a smarter way?” Vi er opptatt av nytenkning, grunderånd og å stadig søke bedre løsninger.

Vi søker en engasjert og initiativrik Customer Success Manager som skal bidra til å skape gode kundeopplevelser og sørge for at kundene våre får størst mulig verdi av å benytte produktene vi tilbyr. Vår nye Customer Success Manager vil bruke mye av tiden sin ute hos våre kunder, følge opp kontrakter og generell oppfølging av ulike henvendelser, det være seg kursing, produktopplæring eller produkter, 

Rollen rapporterer til Head of sales.

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Etablere nye kontakter, samt videreutvikle eksiterende kundeforhold
 • Operativt bidra til at våre kunder lykkes med våre produkter gjennom opplæring, støtte og tilstedeværelse
 • Holde deg faglig oppdatert innen fagområdet
 • Bistå kunder ved faglige spørsmål o.l.
 • Være proaktiv når det gjelder å se nye forretningsmuligheter 
 • Delta på relevante utstillinger og messer

Ønsket bakgrunn
Du har gode kommunikasjonsevner og drives av å skape suksess sammen med både kunder og leverandører.

Erfaring fra helsesektoren og /eller MedTech-industrien er ønskelig. Du arbeider strukturert, har en god pedagogisk tilnærming og er løsningsorientert i dialog med andre. Vi ser etter en positiv medarbeider som er faglig trygg, og som trigges av å være med å videreutvikle selskapet.  

Vi ser etter deg som har følgende erfaring og egenskaper:

 • Relevant utdannelse
 • Noen års erfaring fra helseindustrien, gjerne fra kirurgi
 • Flytende muntlig og skriftlig i både norsk og engelsk
 • Sterk relasjonsbygger
 • Erfaring fra å jobbe i salgsorganisasjon er fordelaktig, men ikke et krav
 • Gode IT-kunnskaper
 • Initiativrik og fleksibel med ønske om å skape resultater sammen med andre
 • Gjerne erfaring med bruk av CRM-verktøy

Hvorfor oss? 

Vi er opptatt av at de ansatte skal trives. Vi er en bedrift med gründerånd, pågangsmot og som setter stor pris på mennesker som vil bidra til å skape resultater.  

Vi kan tilby en spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver i et ambisiøst og faglig sterkt selskap i vekst. Arbeidsmiljøet preges av høy grad av trivsel, kompetanse og verdiskapende arbeid. Du får mulighet til å arbeide med medisinsk teknisk utstyr og verdiskapning sammen med mange av de største aktørene innen helsesektoren. Vi tilbyr en moderne, fleksibel hybridarbeidshverdag.

For mer informasjon om rollen, ta kontakt med Anne Qvenild på tlf. + 47 977 23 235,  aq@compass.no eller Silje Svejstrup Elde på tlf. +47 941 37 255, sse@compass.no for en uforpliktende samtale. 

Henvendelser til Compass Human Resources behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase. Søknader behandles fortløpende 

CV og søknad sendes via søknadsknappen. I henhold til GDPR ber vi deg ikke sende CV og andre personopplysninger direkte til kontaktpersonen. Søknader vurderes fortløpende.

Søknadsfrist
Snarest

Stillingsnavn
Customer Success Manager

Arbeidsgiver
Validus Engros AS

Arbeidssted
Mjøndalen
Kontakt

Silje Sveijstrup Elde
Researcher
sse@compass.no
+47 941 37 255

Anne Qvenild
Partner
aq@compass.no
+47 977 23 235

Customer Success Manager – Validus – Compass HRG