Er du Norges beste selger? Distriktsansvarlig Møre og Romsdal søkes!

Søknadsfrist: 1. juni 2021Møre og Romsdal, Norge

Elsker du sunn og god mat fra havet? Trigges du av salg, konkurranser og en pulserende arbeidshverdag? Vi søker fremoverlent, strukturert og serviceorientert distriktsansvarlig med glimt i øyet!

Som distriktsansvarlig i Lofoten får du ansvar for egen kundeportefølje, en spennende jobb med masse utfordringer og verdens beste kollegaer!

Din jobb er å opprettholde og videreutvikle den gode og profesjonelle dialogen med våre dagligvarekunder gjennom tett og faglig god oppfølging. Du liker høyt tempo og skaper vekst ved å identifisere felles muligheter og optimalisere salg og omsetning.

Stillingen er en meget sentral og selvstendig rolle i egen region, med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Du inngår i vårt dyktige operative nasjonale salgsteam, og vil rapportere til Nasjonal salgssjef Maya Krogstad.

KVALIFIKASJONER

Vår nye kollega har et sterkt ønske om å lykkes, og drives av å oppnå resultater! Du har gode sosiale ferdigheter og kommunikasjonsevner, er glad i å reise rundt og er tilstrekkelig mobil til å kunne dekke et større geografisk område

OG – i tillegg er du:

Som vår nye kollega vil du få en spennende stilling med store påvirkningsmuligheter i et innovativt og hyggelig arbeidsmiljø med høyt tempo. Du vil få en variert hverdag med mulighet til å utvikle deg i en salgs- og markedsorganisasjon i sterkt vekst. Og – ikke minst; du får muligheten til å bidra til at Norges befolkning spiser sjømat fra Lofoten – mat fra havet som er sunt og godt, ekte, ærlig og naturlig!

Er du vår nye kollega? Velkommen med din søknad. Vi gleder oss til å møte deg!

Dyktige og engasjerte kollegaer

Et pulserende og herlig arbeidsmiljø

En suksess i en kategori i sterk vekst

OM SELSKAPET

Lofotprodukt AS markedsfører og selger foredlet sjømat hovedsakelig under merkevarene «Lofoten» og «Madam Bergen» til dagligvare- og storhusholdningsmarkedet i Norge. Bedriften ble etablert i 1994 i Lofoten, og har siden den gang bygget en av Norges sterkeste merkevarer innen sjømat. Vi er mest kjent for våre fiskekaker, fiskeburgere og røkelaks, men har også produkter innen flere sjømatkategorier som fersk og fryst fisk, ferdigretter, sushi, skalldyr og tørrfisk.

Selskapet har hovedkontor i Oslo, et landsdekkende salgskorps og hoveddelen av våre produkter produseres ved vår søsterfabrikk i Lofoten. Aktiv satsing på kvalitet, design, produktutvikling og salgsarbeid i butikk har vært sentralt for vår vekst. Målet er å være i førersetet innen sjømatkategorien, og vi ønsker å tilby bærekraftige produktkonsepter og emballasjeløsninger tilpasset forbrukers behov.

Lofotprodukt inngår i det nordiske sjømatkonsernet Insula AS.

MODIG

Vi tør å investere i innovasjon og nye muligheter.   

Vi satser for å skape verdier for forbrukere, kunder, lokalsamfunn og eiere.

Vi tør å ta grepene som må til for å drive lønnsomt.

NÆR

Vi er nær havet, fisken, lokalsamfunnene, våre ansatte, kundene, eierne og ikke minst forbrukerne.

Vi har vært her lenge, og vi blir værende langt inn i fremtiden.

Vi tar ansvar hele veien – fra fisken fanges i havet og helt til den er på middagsbordet.

Vi er nær hverandre, bryr oss, viser omsorg og lytter til dem rundt oss.

ENGASJERT

Vi er dedikerte, hardtarbeidende og fremoverlente.

Vi legger hjertet vårt i det vi gjør og er stolte av resultatene vi skaper sammen.

Humor, arbeidsiver og glede gjør at vi alltid yter det lille ekstra.

Maya Krogstad, Nasjonal Salgssjef Lofoten | Contact Person

Send e-post 926 42 690

Lofotprodukt AS

Møre og Romsdal, Norge

Besøk nettside

Lofoten – Distriktsansvarlig Møre og Romsdal