Vil du bidra til vår vekst med dine samarbeidsevner og driv?

Vi søker kategoriansvarlig VIC

Voice Norge AS er et ledende selskap innen norsk fashion og tekstilhandel. Selskapet omsetter for om lag
2 MRD NOK. VOICE har fire nettbutikker og vel 200 egeneide butikker fordelt på kjedene MATCH, VIC og Boys of Europe, samt mer enn 1500 ansatte. VOICE ble etablert i 1988 og eies av investeringsselskapet O. N. Sunde AS.

VIC er et premium unisex retailkonsept som tilbyr klær og komplementære produkter til kunder som ønsker en merkevareopplevelse til en overkommelig pris. Vi fører også egne merker med moteriktig design av høy kvalitet. I 2017 lanserte vi en helt ny generasjon VIC butikker som skal løfte merkevaren til nye høyder. Når du handler hos VIC, skal du føle deg godt ivaretatt av våre kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere. Vi jobber sammen som et team og har det gøy på jobb. Hos oss skal alle kunder få en positiv handleopplevelse. Våre kjerneverdier er Skapende, Kompetent. Modig, Inkluderende.

En av våre dyktige medarbeidere skal i permisjon og vi søker derfor hennes erstatter. Stillingen er et vikariat som varer ut 2025. Gjennom denne perioden har vi et ønske om at både du og vi skal føle på utvikling, og vi vil gi deg tilliten og rammene for å lykkes. Er dette deg?

Du har:  

 • Gode kommunikasjonsevner
 • Evnen til å jobbe både operasjonelt og taktisk, med et strategisk tankesett
 • Høy gjennomføringsevne, en strukturert arbeidsstil og er en “do’er” som trives med å jobbe i et høyt tempo

VIC søker en engasjert kategoriansvarlig som vil bidra til å utvikle og vedlikeholde et attraktivt sortiment som styrker vår profil, treffer kundepreferanser og sikrer lønnsomhet. Du vil delta i volumprognoser og sikre at produktkalkyler og innkjøpsbudsjetter overholdes, samt optimalisere varepakker, sortiment, priser og kategorier for å forbedre produktperformance, gjennomsalg og margin.

Din rolle vil også innebære forvaltning av rabatter og salgsaktiviteter for å maksimere omsetning, samt analyse av salgsutvikling og trender for å sikre rett varetilgang. Du vil samarbeide tett med Leder Sortiment og Innkjøp om innkjøpsbudsjetter og ha ansvar for rapportering og tolking av data. Korrekt registrering av innkjøp, størrelsesanalyser, ordre- og vareflythåndtering knyttet til VIC.no, samt dialog med butikkene, vil også være en del av dine oppgaver.

Stillingen innebærer tverrfaglig samarbeid med Drift, Marked, Business controlling, Supply Chain og Brands, og rapporterer til Leder Sortiment og Innkjøp VIC. Arbeidsstedet er på hovedkontoret på Sagene.

Ønskede kvalifikasjoner 

 • Høyere utdanning er foretrukket, men relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
 • Minimum tre års relevant arbeidserfaring fra innenfor kategori/innkjøp/supply chain/business controlling e.l., med dokumenterte resultater
 • Erfaring fra retail, gjerne med bakgrunn fra tekstil/har en interesse for tekstil og mote
 • Solid kunnskap i bruk av Excel er nødvendig, og erfaring med M3 vil være en fordel

Vi tilbyr

 • En utviklende stilling i et selskap om leverer solide resultater og er i vekst
 • Inspirerende kontorlokaler i en gammel «trikkestall» sentralt på Sagene 
 • Muligheten til å oppdatere garderoben din med gode personalkjøpsordninger 
 • Et stimulerende og kreativt arbeidsmiljø og en kultur der samarbeid, læring og utvikling står i fokus
 • En jobb i et selskap der bærekraft er en integrert del av vår forretningsstrategi

Har du sterk analytisk sans, gode samarbeidsevner og et ønske om å bidra til vår vekst, vil vi gjerne høre fra deg! Ønsker du ytterligere informasjon, så er du velkommen til å ta kontakt med vår rekrutteringspartner Bønes Virik Executive Search ved Eva Sandboe (90 96 76 44) eller Christine Finset (92 01 07 31). Les gjerne mer om VOICE på www.voice.no

Søknadsfrist: snarest og senest 11. august

032 BØVI VOICE – Kategoriansvarlig VIC