Sales Executive

Logiq vokser og søker en drivende Sales Executive med gode relasjonsskapende egenskaper og solid kommersiell forståelse.

Ansvar og oppgaver
Som Sales Executive i Logiq vil du få en sentral posisjon i selskapet. Du vil få ansvaret for å videreutvikle en eksisterende portefølje av kunder, samt bidra til fremtidig vekst gjennom å etablere relasjoner hos nye kunder og partnere. Du vil jobbe tett med både selskapets salgsavdeling og leveranseorganisasjon.

Du trigges av å hjelpe store bedrifter med å effektivisere og automatisere sine logistikk- og økonomiprosesser gjennom digitalisering og økt bruk av data. 

I Logiq tenker vi team, og som Sales Executive jobber du sammen med dine kollegaer i salgsavdelingen mot felles mål. Du bidrar med erfaringer og innspill til utviklingen av nye produkter og tjenester som sikrer at Logiq holder sin ledende posisjon i markedet.

Hva må til for å lykkes i rollen?
Du må trives i rollen som rådgiver og selger mot store eksisterende kunder, samt som døråpner mot nye kunder. Det å arbeide strategisk med kunden og gi gode råd for hvordan IT kan understøtte din kundes forretning faller naturlig for deg.

Kvalifikasjoner og bakgrunn

 • Vi tror du har god erfaring fra teknisk løsningssalg innen ERP-, logistikk- eller workflowsystemer.
 • Har du erfaring fra elektronisk dokumenthåndtering/EDI-løsninger er det en fordel.
 • Du er god til å presentere og har en god IT-forståelse.
 • Du kan vise til solide resultater, og er stolt av det.
 • Du kommuniserer godt både på norsk og engelsk, skriftlig som muntlig.
 • Du har gjerne en bachelorgrad eller tilsvarende innen økonomi eller IT.

Ønskede personlige egenskaper

 • Resultatbevisst og med høy gjennomføringsevne
 • Tillitvekkende, initiativrik, drivende og god til å skape entusiasme hos kundene
 • Høy arbeidskapasitet og stå-på-vilje
 • Teamplayer som trives i et prestisjeløst miljø hvor en deler med kollegaer og lykkes sammen

Logiq tilbyr

I Logiq får du en svært spennende nøkkelposisjon i et spennende norsk selskap med Norden som hjemmemarked. Logiq er en fleksibel arbeidsgiver som er opptatt av videreutvikling av sine ansatte, både faglig og personlig.

Arbeidssted kan være Oslo eller Halden, og vil være fleksibelt. Den rette kandidaten vil bli tilbudt gode konkurransedyktige betingelser.

Logiq oppsummert i 3 punkter

 • Et meget godt arbeidsmiljø, uformelt og profesjonelt. Vi har godt kvalifiserte kolleger med lang erfaring innen sitt fagfelt.
 • En bransjeledende aktør som gir den rette muligheten til å jobbe med Nordens største bedrifter.
 • Konkurransemessige betingelser som inkluderer stor fleksibilitet, 6 ukers ferie, gode pensjons- og forsikringsordninger, inkl. helseforsikring.

Ønsker du å vite mer om denne stillingen er du velkommen til å kontakte vår rekrutteringspartner Compass Bjørn Erik Graff på tlf. 970 555 87, eller beg@compass.no.
Alle henvendelser til Compass behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søknad med CV sendes snarest via søkeknappen. I henhold til GDPR ber vi deg ikke sende CV og andre personopplysninger direkte til kontaktpersonen. Søknader behandles fortløpende. 

Søknadsfrist
9. november 2022
Stillingsnavn
Sales Executive

Oppdragsgiver
Logiq AS
Arbeidssted
Oslo eller Halden

Kontakt
Bjørn Erik Graff
Managing Partner
+47 970 55 587
beg@compass.no

Logiq leverer en skybasert plattform for håndtering av forretningskritiske data mellom våre kunder og deres handelspartnere. Vi utveksler i dag elektroniske faktura, ordre, bekreftelser og kataloginformasjon i et globalt nettverk av mer enn 100 000 selskaper.

Logiq er en betrodd leverandør til over 3 500 kunder, og skal være det mest anbefalte og ledende digitale handelsnettverket i Skandinavia. Selskapet har 70 medarbeidere på kontorer i Halden, Oslo og Stockholm. Omsetningen i 2021 var 125 millioner kroner. For mer informasjon om Logiq, se; www.Logiq.no

Sales Executive – LOGIQ