Frantz er en norskutviklet teknologi for målrettet stillingsmarkedsføring. Teknologien sørger for at du som kandidat får presentert annonser som er relevante for deg. Ved å akseptere sporing fra oss, øker du sannsynligheten for at du mottar informasjon som er relevant for deg - og indirekte fjerner du støy i din netthverdag. Formålet med våre målinger er å gi våre kunder relevant informasjon om relevans og effekt av annonseringen.
Godta alle informasjonskapsler eller endre innstillinger?
NTNU er et breddeuniversitet med en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil og et tyngdepunkt
innen profesjonsutdanning. Universitetet er lokalisert i tre byer med hovedsete i Trondheim.
På NTNU jobber 9 000 ansatte og 42 000 studenter med å skape kunnskap for en bedre verden.
NTNU har en fast stilling ledig med overordnet ansvar for å styrke innovasjonsvirksomheten ved Institutt for design, og løfte hele NTNUs fokus på tjenesteinnovasjon.
Det er et mål for NTNU at de tverrgående strategiske satsningsområdene skal bidra til å løfte NTNUs innovasjonsvirksomhet og bidra til omstilling. Innovasjonslederen er tilknyttet Institutt for design, og skal fremme innovasjon for alle institutter ved Fakultet for arkitektur og design. Du vil samtidig jobbe tett med NTNUs fagmiljøer innenfor tjenestedesign og -innovasjon og på tvers av våre fakulteter.
Innovasjon og nyskaping er mer enn fysiske dingser, materialer, patenter og lisenser. En stor andel av verdiskapingen i samfunnet skjer gjennom verdiøkende tjenester som ikke kan patenteres, beskyttes eller kommersialiseres. Dette er en type nyskaping som det per i dag finnes lite støtte for på NTNU. Design blir stadige bredere anerkjent som en viktig brikke for tjenestebasert verdiskaping på tvers av samfunnsaktører. Med dette som bakteppe søker Institutt for design om en innovasjonsleder med særskilt fokus på tjenesteinnovasjon og design.
Institutt for design har studier innen industriell design, grafisk design, interaksjonsdesign, tjenestedesign og webutvikling. Instituttet har også en strategisk satsning på forskning, innovasjon og designpraksis innenfor områdene mennesker og natur, mennesker og teknologi, samspill mellom mennesker, organisasjoner og samfunn, samt form og teknologi. Instituttet har aktivitet i Trondheim og på Gjøvik. Se instituttets hjemmeside for mer informasjon.
Du rapporterer til Instituttleder Sara Brinch
Innovasjonslederens viktigste oppgave er å utløse mer av innovasjonspotensialet fra utdanning, forskning og forskningssamarbeid. Du vil ha en innovasjonsfaglig stilling, der sentrale arbeidsoppgaver vil være å:
Du vil være en døråpner for nye samarbeidsmuligheter, og vil jobbe med ledende kompetansemiljø ved NTNU og i team med andre innovasjonsledere.
Du får mulighet til å utvikle unik kompetanse og vil være en viktig bidragsyter til å realisere NTNUs strategi og samfunnsoppdrag.
Personlig egnethet blir tillagt stor vekt i utvelgelsen.
Stillingen inngår i ett nettverk med 15 innovasjonsledere ved NTNU
Stillingen som innovasjonsleder er en faglig stilling og plasseres i kode Forsker 1108 eller 1109, og du vil normalt lønnes fra brutto kr 500.000-800.000 pr. år avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.
Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.
Arbeidssted fortrinnsvis Trondheim, men det er også mulig å arbeide fra vår avdeling på Gjøvik. Den som blir ansatt må regne med å støtte innovasjonsaktivitet ved begge avdelingene. Litt reisevirksomhet mellom avdelingene må påregnes.
Vi gjør oppmerksom på at søknaden kun blir vurdert ut fra informasjonen som foreligger ved søknadsfristens utløp. Sørg derfor for at søknaden din tydelig viser hvordan dine ferdigheter og erfaringer oppfyller kriteriene som er beskrevet over.
Søknaden må inneholde:
NTNUs personalpolitikk vektlegger likestilling og mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, hull i CV eller kulturell bakgrunn.
Som ansatt ved NTNU må du til enhver tid rette deg etter endringer som utviklingen i faget medfører, og de organisatoriske endringer som vedtas.
I henhold til offentleglova kan navn, alder, stillingstittel og bostedskommune bli offentliggjort selv om du har anmodet om ikke å bli oppført på offentlig søkerliste.
Spørsmål til stillingen kan rettes til førsteamanuensis Ole Andreas Alsos, e-post: ole.alsos@ntnu.no, tlf. 915 44 825, eller Instituttleder Sara Brinch, e-post: sara.brinch@ntnu.no, tlf. 73598298
Hvis du har spørsmål om ansettelsesprosessen kan du ta kontakt med Astrid S. Lyngby, e-post: astrid.s.lyngby@ntnu.no
Søknaden med alle vedlegg sendes elektronisk via Jobbnorge.no. Dersom du inviteres til intervju må du ta med bekreftede kopier av attester og vitnemål.
Søknadsfrist: 15.08.2021
NTNU – kunnskap for en bedre verden
Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen.
Institutt for design
Instituttet har to omtrent like store avdelinger i Trondheim og i Gjøvik. Våre avdelinger er spesialisert i industriell design, grafisk design og webteknologi. Begge avdelingene har ekspertise i interaksjonsdesign og deler en del forskningsinteresser innen helse- og velferdsteknologi. Designmiljøet anses som en link mellom mange teknologimiljøer på NTNU. I den rollen er instituttet opptatt av samarbeid på tvers av institutter og fakulteter. Avdelingen i Trondheim har tett samarbeid med arkitekturmiljøet i utdanning og forskning. Avdelingen i Gjøvik har tett samarbeid med ulike fagmiljø innen datateknologi og informatikk. Nasjonalt har instituttet utstrakt samarbeid med norske industribedrifter. Institutt for design er et av fire institutter ved Fakultet for arkitektur og design.