Miljøarbeider og pedagogiske medarbeidere

Sortland kommune har ledige stillinger som miljøarbeider og pedagogiske medarbeidere

Strand skole

Strand skole søker en miljøveileder og to pedagogiske medarbeidere fra 01.08.2024. 

Strand skole er en barneskole som ligger vakkert til på Hinnøya, ti minutter unna Sortland sentrum. Våre omlag 100 elever kommer fra området Ånes i sør til Kringelen i nord. Skolen ligger fint til mellom fjære og fjell, og har et uteområde som gir oss mange muligheter.

Lamarka skole

Lamarka skole har ledig inntil fire stillinger som pedagogiske medarbeider fra 01.08.2024, hvorav inntil tre faste og én midlertidig stilling. 

Lamarka skole ligger i Rogneveien, like sør for Sortland sentrum. Skolen ble tatt i bruk i 1997 og er en 1 – 7 skole. Skolen ligger fint til i et nybyggerområde. Den har status som grendeskole, og er derfor et naturlig samlingssted for befolkningen i nærområdet. Skolen ligger fritt og godt med et uteområde som innbyr til mange aktiviteter. Vi har en fin nærhet til skog og mark, turområde, lysløype, skileikanlegg og sjø og fjære.

På Lamarka skole møter du raushet og gleding, i et fellesskap med ulikheter og deling. I et utvidet læringsrom med fokus på mestring og inkludering, bygger vi relasjoner i både lek og i læring. Med nærhet til aktiviteter i skog og mark, når vi mange kunnskapsmål med både kropp og ark.

Sortland kommune – Pedagogiske medarbeidere og miljøveiledere