Frantz er en norskutviklet teknologi for målrettet stillingsmarkedsføring. Teknologien sørger for at du som kandidat får presentert annonser som er relevante for deg. Ved å akseptere sporing fra oss, øker du sannsynligheten for at du mottar informasjon som er relevant for deg - og indirekte fjerner du støy i din netthverdag. Formålet med våre målinger er å gi våre kunder relevant informasjon om relevans og effekt av annonseringen.
Godta alle informasjonskapsler eller endre innstillinger?
På NTNU jobber 8800 ansatte og 42 000 studenter med å skape kunnskap for en bedre verden.
NTNU søker engasjerte medarbeidere.
Institutt for bioteknologi og matvitenskap søker en motiverende og inkluderende instituttleder som kan utvikle instituttet videre sammen med kompetente og engasjerte medarbeidere. Som instituttleder er du instituttets øverste leder.
Du rapporterer til din dekan og inngår i dekanens ledergruppe.
Arbeidssted er i Trondheim.
Strategisk arbeid, fag, utvikling, nettverksbygging og samarbeid:
Personalledelse og arbeidsmiljø:
Daglig drift av instituttet:
Det forutsettes at den som ansettes deltar på NTNUs lederutviklingsprogram.
Instituttleder ansettes på åremål for fire år tom. 31.07. 2025. Ønsket tiltredelse er 01.08.2021.
Stillingen lønnes som instituttleder kode 1475 i henhold til statens regulativ avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.
Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.
Vi gjør oppmerksom på at søknaden kun blir vurdert ut fra informasjonen som foreligger ved søknadsfristens utløp. Sørg derfor for at søknaden din tydelig viser hvordan dine ferdigheter og erfaringer oppfyller kriteriene som er beskrevet over.
Søknaden må inneholde CV, attester og vitnemål.
NTNUs personalpolitikk vektlegger likestilling og mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, hull i CV eller kulturell bakgrunn.
Som ansatt ved NTNU må du til enhver tid rette deg etter endringer som utviklingen i faget medfører, og de organisatoriske endringer som vedtas.
I henhold til Offentleglova kan navn, alder, stillingstittel og bostedskommune bli offentliggjort selv om du har anmodet om ikke å bli oppført på offentlig søkerliste.
Spørsmål om stillingen kan rettes til dekan Øyvind Weiby Gregersen, tlf. 91567096, e-post: oyvind.w.gregersen@ntnu.no
Har du spørsmål om ansettelsesprosessen, kontakt seksjonsleder HR/HMS Marit Martinsen, tlf. 92438325, e-post: marit.martinsen@ntnu.no
Søknaden med alle vedlegg sendes elektronisk via Jobbnorge.no.
Søknadsfrist: 08.02.2021
NTNU – kunnskap for en bedre verden
Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen.
Institutt for bioteknoligi og matvitenskap
Institutt for bioteknologi og matvitenskap har en nasjonal rolle og ansvar for forskning og undervisning, og har et bredt spekter av kompetanse innen bioteknologi og matvitenskap. Vi har et spesielt ansvar for undervisning i fagene biokjemi og mikrobiologi, og har 550 bachelor- og mastergradsstudenter. Den vitenskapelige aktiviteten er organisert i de fire hovedområdene biopolymerer og biomaterialer, matvitenskap, mikrobiell bioteknologi, og analyse og kontroll av mikrobielle systemer. Instituttet har fokus på å utvikle integrerte forskningsgrupper der forskere og forelesere innen relaterte felt kan etablere sterke forsknings- og undervisningsenheter. Institutt for bioteknologi og matvitenskap er vert for det nasjonale senteret for opplæring, forskning og innovasjon i bioteknologi: Center for Digital Life Norway https://www.ntnu.edu/dln. Vi har 119 ansatte hvorav 50 er ph.d.-kandidater.
Nærmere opplysninger om fakultetet med dets institutter finnes på: https://www.ntnu.no/nv/fakultet-for-naturvitenskap