DATADREVET PREMIUMKAMPANJE

Vi gjør det enkelt å ta datadrevne valg for hvor stillingen din skal profileres og hvilket budsjett som gir best effekt.

I tillegg kickstarter vi kampanjen din med eksponering mot våre unike datapunkter på potensielle kandidater som allerede har vist interesse for lignende stillinger, slik at du får en sterk fordel fra start.

Datadrevet budsjett

Teknologien vår tilfører kontinuerlig innsiktsdata fra lignende stillinger som den du skal rekruttere til. Basert på denne innsikten gir vår teknologi deg et datadrevet budsjettforslag ut fra hva som har gitt best effekt for lignende stillinger. 

Datadrevet medievalg

Innsiktsdata gir et svar på hvilke sammensetting av medier og kanaler som har gitt best effekt for stillingen du skal rekruttere til. 

Dette gir deg muligheten til å ta avgjørelser på hvilke medier og kanaler stillingen din skal profileres i basert på fakta, ikke synsing og magefølelse.

Eksponering mot våre unike datapunkter

Teknologien vår samler kontinuerlig inn datapunkter på potensielle kandidater som har vist interesse for en lignende stilling som du skal rekruttere til. 

Med en datadrevet autokampanje vil stillingen du bli eksponert for våre unike datapunkter. Dette sikrer at stillingen din når ut til potensielle kandidater som aktivt har vist interesse for lignende stillinger allerede fra starten. 

Innsikt

Teknologien vår samler innsiktsdata på hva potensielle kandidater gjør inne på landingssiden hvor stillingsteksten er. Dette gir deg som kunde innsikt i hvor mye relevant trafikk stillingen genererer og hvor mange som har vist interesse for stillingen din. 

Datadrevet optimalisering

Innsiktsdata for stillingen din analyseres og benchmarkes kontinuerlig opp mot tilsvarende kampanjer mot samme målgruppe og resultatene brukes til å optimalisere kampanjen din for å sikre mest mulig effekt fra profileringen av stillingen din.

Adresse og annen info

Moloveien 8, 8003, Bodø
T: 75 50 49 00
E: Post@frantz.no

Datadrevet premiumkampanje