HR−sjef
Franzefoss AS

Sted: Rud i Bærum               Frist:  Snarest

Om
stillingen

Vi søker deg som vil være med å utvikle Franzefoss for en bærekraftig fremtid

Franzefoss er en ledende leverandør av tjenester og løsninger for avfall, gjenvinning, pukk og grus og er en del av løsningen for et mer bærekraftig samfunn.

Som vår nye HR-sjef vil du spille en sentral rolle i å bygge og opprettholde et godt arbeidsmiljø preget av trivsel, utvikling, og engasjement. Du vil også ha det overordnede ansvaret for HMS og en viktig del av rollen vil være å sette søkelys på sikkerhet og opplæring, samt etterlevelse av HMS-krav.

Vi ser etter deg med relevant utdanning og bred HR-faglig bakgrunn, men viktigst av alt; en tydelig og trygg lederstil. Du har erfaring fra å bygge HMS-, beredskap- og sikkerhetskultur. Videre kan du vise til initiativer for endring og omstilling. Vi ønsker at du har erfaring fra kompetanseutvikling, rekruttering og arbeidsrett.

Du er en person som lytter, viser ekte engasjement, og ikke er redd for å komme med nye ideer og løsninger som kan begeistre og forbedre organisasjonen vår.

Arbeidssted er Rud i Bærum, og for å lykkes vil du måtte reise rundt på våre anlegg og avdelinger og møte Franzefoss’ ledere og medarbeidere. HR-sjefen er en del av ledergruppen og rapporterer til konsernleder.

Franzefoss er et «Great Place to Work» sertifisert selskap. Vi er en solid arbeidsgiver som verdsetter kloke og engasjerte medarbeidere som bidrar til å utvikle en sterk Franzefosskultur ved å leve etter våre verdier: #helved #tøffkjærlighet #stadigbedre.

Nysgjerrig? Ta gjerne kontakt med Visindi ved Jenny Homme tlf. 916 56 102, Gro Krigsvoll tlf. 918 75 639 eller Anna Camilla Øynes tlf. 414 73 696. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase. Søknad med CV sendes snarest.

Om virksomheten

Franzefoss AS leverer pukk og gjenvinningstjenester gjennom datterselskapene Franzefoss Pukk AS og Franzefoss Gjenvinning AS. Vi er en av landets ledende bedrifter innen våre segment. Konsernet har 550 ansatte fordelt på mange anlegg og kontorer i Norge. Vår visjon er å være samfunnets beste valg. Det betyr at Franzefoss drives og utvikles for å skape verdier for våre kunder, medarbeidere og samfunnet. For å lykkes er det avgjørende å ha en sterk organisasjonskultur som er bygget på våre verdier. Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere som er #hel ved, praktiserer #tøff kjærlighet og som vil bli #stadig bedre. Samfunnets beste valg!

FRANZEFOSS GJENVINNING håndterer ca. 550.000 tonn avfall ved totalt 18 gjenvinningsanlegg rundt i hele landet. Anleggene er plassert i nærheten av Norges største byer for å redusere behovet for lang transport.

FRANZEFOSS PUKK forvalter og produserer steinressurser til bruk i bygging av boliger, kontorbygg, veier og annen nødvendig infrastruktur. Vi tar også imot materialer som betong, asfalt og grus for bearbeiding til gjenbruksprodukter. Årlig håndterer vi ca. 5 millioner tonn pukk og grus ved 11 anlegg i Trøndelag og på Østlandet.

FRANZEFOSS UTVIKLING videreutvikler og forvalter konsernets eiendommer, mens Franzefossbyen utvikler industriområdet på Franzefoss til boliger og næringsformål.

Jenny-3-e1705413457668

Jenny Homme
Partner/Leder Visindi Norge
jenny.homme@visindi.no
+47 916 56 102

Gro 1O9A2421BW_WEB-e1705413625423-1024x602

Gro Krigsvoll
Partner
gro.krigsvoll@visindi.no
+47 918 75 639

Anna-Camilla-1O9A9553_1-1024x683

Anna Camilla Øynes
Rådgiver analyse og research
annacamilla.oynes@visindi.no
+47 414 73 696

VISI Franzefoss – HR-Sjef – Whydentify