Logistikkdirektør
Ahlsell Norge

Sted: Oslo               Frist:  03.09.2024

Om
stillingen

Norges mest spennende lederstilling innen logistikk?

Med fullt fokus på å levere kvalitet til våre kunder hver eneste dag, samtidig som vi er midt i etableringen av et av Norges største og mest avanserte logistikksenter, søker vi etter vår fremtidige logistikkdirektør som vil ruste Ahlsells logistikkorganisasjon for videre vekst.

Vår erfarne logistikkdirektør har signalisert at han vil overlate stafettpinnen til en arvtaker, selv om han fortsatt vil jobbe en stund til. Vi ønsker nå å finne hans erstatter for å sikre en smidig, solid og effektiv overgang. Det er avgjørende for Ahlsells suksess at eierskapet til vår verdensklasse-logistikk blir ivaretatt på best mulig måte.

Ut over vårt nye logistikksenter på Eidsvoll, vil du ha ansvaret for hele vår verdikjede (SC), dvs. all distribusjon/transport fra leverandører og produsenter – til alle våre kunder og butikker, samt forretningsutvikling for nye og bærekraftige logistikktjenester, eksempelvis byggeplass-logistikk, montasje- og servicetjenester.

Vi søker deg med solid faglig kompetanse og erfaring fra logistikk på både strategisk og operativt nivå. Du har ledererfaring fra en større virksomhet med komplekse logistikkoperasjoner, fortrinnsvis innen teknisk distribusjon, byggevare eller relevant varehandel. Vi ser gjerne at du har erfaring fra en driftsorganisasjon og daglig ledelse av operasjonelle drift.

Ahlsells nye logistikkdirektør blir en svært viktig ressurs for å ytterligere optimalisere logistikken i vår verdikjede. Du evner å se hvordan moderne teknologiske løsninger kan bidra til effektivisering og utvikling av nye tjenester og optimal vareflyt. Du er en god lagbygger og har en samlende og inkluderende lederstil.

Som logistikkdirektør vil du delta i Ahlsells øverste ledergruppe og rapportere til administrerende direktør. I tillegg vil du samarbeide nært med Ahlsells øvrige logistikkledere i de andre nordiske landene.

Vi tilbyr det som kanskje er Norges mest omfattende, krevende – og faglig spennende logistikklederjobb!

Ahlsell kjennetegnes av entusiastiske og lojale medarbeidere som er stolte av arbeidsplassen sin. Årets medarbeiderundersøkelse viste nok en gang “top-in-class”- resultater innenfor arbeidsglede og lojalitet.
Bedriftskulturen er jordnær og åpen og samtidig ytterst profesjonell.

Arbeidssted er Ahlsells hovedkontor på Brobekk i Oslo. Noe tilstedeværelse på logistikksenteret på Eidsvoll vil også være naturlig.

Interessert? Kontakt Visindi ved Atle Ronglan, tlf. 966 27 089, Gro Krigsvoll, tlf. 918 75 639 eller Andreas Virik, tlf. 930 04 949. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest, og senest innen 3. september.

Om virksomheten

Ahlsell er Nordens største tekniske distributør med ca. 50 milliarder NOK i omsetning ca. 1400 ansatte. Ahlsell Norge har doblet sin aktivitet de siste 5 årene, og omsetter nå for ca. 9,5 milliarder i 2024. Vi leverer til en rekke ulike kundesegmenter og har markedets bredeste sortiment. Vår ambisjon er videre dobling av vår aktivitet innen 2030, både gjennom å vokse organisk mer enn markedet og gjennom en offensiv oppkjøpsstrategi.

Gro 1O9A2421BW_WEB-e1705413625423-1024x602

Gro Krigsvoll
Partner
gro.krigsvoll@visindi.no
+47 918 75 639

Andreas 1O9A3794_2BW-1024x683

Andreas Ugland Virik
Rådgiver analyse og research
andreas.virik@visindi.no
+47 930 04 949

VISI Ahlsell – Logistikkdirektør – Whydentify